Πάτρα: Αλλοδαπός ετοιμαζόταν να «ρίξει» στην αγορά μεγάλες ποσότητες νοθευμένων ναρκωτικών

Αποθήκευε ηρωίνη και κοκαΐνη σε δέντρα και βαρέλια σε δάσος στο Ρίο

Πάτρα: Αλλοδαπός ετοιμαζόταν να «ρίξει» στην αγορά μεγάλες ποσότητες νοθευμένων ναρκωτικών

Πάνω από 170.000 ευρώ υπολογίζεται ότι θα αποκόμιζε ένας αλλοδαπός που συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης στο Ρίο από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, αν «έριχνε» στα στέκια χρηστών της Αχαΐας τις μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης που έκρυβε μέσα σε βαρέλι σε ένα δάσος και στις κουφάλες δέντρων!

Ο διακινητής συνελήφθη την στιγμή της συνάντησής του με έναν Έλληνα στον οποίο πούλησε πέντε γραμμάρια κοκαΐνης και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν στην κατοχή του 445 ευρώ και δυο κινητά, καθώς και το αυτοκίνητο του. Κατά τις έρευνες που ακολούθησαν, σε ένα αγροτεμάχιο δίπλα στο σπίτι του αλλοδαπού και σε μια δασώδη έκταση στην Παναγοπούλα Αχαΐας βρέθηκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν πέντε κιλά και 420 γραμμάρια ηρωίνης, 62 συσκευασίες με συνολικά ένα κιλό και 94,1 γραμμάρια κοκαΐνης.

Η μεγαλύτερη ποσότητα ηρωίνης βάρους πέντε κιλών και 256 γραμμάρια κοκαΐνης, ήταν μέσα σε ένα πλαστικό βαρέλι που είχε κρύψει ο δράστης στην δασική περιοχή. Από τις 62 συσκευασίες κοκαΐνης, οι 56 ήταν έτοιμες προς διακίνηση μέσα σε «φιξάκια» βάρους ενός ή πέντε γραμμαρίων και οι 16 από αυτές βρέθηκαν κρυμμένες σε έναν… κορμό δένδρου στο αγροτεμάχιο!

Στο σπίτι του διακινητή, κατασχέθηκαν μια υδραυλική πρέσα και εξαρτήματα όπως σπάτουλα, αναδευτήρες, μεταλλικές πλάκες, όλα με υπολείμματα ηρωίνης την οποία νόθευε, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πιστόλι με πέντε φυσίγγια στον γεμιστήρα που εστάλη για βαλλιστική εξέταση, μια ξιφολόγχη, ένα στιλέτο και 2.600 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση, προμήθεια, παρασκευή και κατοχή ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος και παραβάσεις του νόμου περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, μαζί με τον “πελάτη” του που κατηγορείται για αγορά ναρκωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.