ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πήλιο: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο που κάρφωσε με τζάμι τον αδερφό του

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή

Πήλιο: Ποινική δίωξη για κακούργημα στον 44χρονο που κάρφωσε με τζάμι τον αδερφό του

Βαρύς είναι ο πέλεκυς για τον 44χρονο στο Πήλιο που κάρφωσε τον αδερφό του με γυαλί.

Ο δράστης καυγάδιζε με τη μητέρα του υπό την επήρεια μέθης όταν το θύμα επιχείρησε να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα τον καρφώσει στο χέρι με κομμένο τζάμι.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης βλάβης και σε βαθμό πλημμελήματος για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και φθορά ξένης περιούσιας.

Ο 44χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή και περνάει την ημέρα των Χριστουγέννων στα κρατητήρια μέχρι να απολογηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του taxydromos.gr, πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές, καθώς έχει βάλει φωτιά και στο πατρικό του σπίτι, παλαιότερα, με τον ίδιο να αρνείται ότι έγινε, κατηγορώντας τον αδερφό του, ότι του έκανε μήνυση για εκδίκηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.