ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Κρήτης – Προσπαθούσε να ζεσταθεί με μαγκάλι

Τι αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις

Νεκρό ζευγάρι ηλικιωμένων στο Ηράκλειο Κρήτης – Προσπαθούσε να ζεσταθεί με μαγκάλι

Τραγωδία σημειώθηκε στα Βορίζια του Δήμου Φαιστού στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άντρας 95 ετών και η σύζυγός τους 92 ετών, είχαν να δώσουν σημεία ζωής κάποιες ημέρες και βρέθηκαν νεκροί το μεσημέρι των Χριστουγέννων στο σπίτι τους.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ίσως ο θάνατός τους να προήλθε από αναθυμιάσεις από μαγκάλι που είχαν στο σπίτι τους προκειμένου να ζεσταθούν. Φως ωστόσο στα ακριβή αίτια θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Το πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων είχαμε μια ακόμη τραγωδία με θύμα έναν 37χρονο που κάηκε ζωντανός ύστερα από φωτιά που ξέσπασε μέσα στο διαμέρισμά του στο Ίλιον, όταν η ηλεκτρική κουβέρτα που χρησιμοποιούσε για να ζεσταθεί παρουσίασε βραχυκύκλωμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σημείο έφτασε κλήθηκε άμεσα τόσο η Πυροσβεστική όσο και το ΕΚΑΒ. Λίγο αργότερα, οι άνδρες της Πυροσβεστικής βρήκαν τον άτυχο άνδρα απανθρακωμένο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.