Πάτρα: Μεθυσμένος απείλησε με όπλο πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν την Αστυνομία

Πάτρα: Μεθυσμένος απείλησε με όπλο πλήρωμα του ΕΚΑΒ

Σκηνές από ταινία εκτυλίχθηκαν στην Πάτρα, όπου πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, βίωσε τον απόλυτο τρόμο καθώς μεθυσμένος έβγαλε όπλο εναντίον τους.

Το συμβάν έλαβε χώρα στα στα Ζαρουχλέικα σήμερα το απόγευμα. Ασθενοφόρο μετέβη στην οδό Άρη Βελουχιώτη για να παραλάβει έναν μεθυσμένο άνδρα αλλά όπως κατήγγειλε το πλήρωμα δέχθηκε απειλές με όπλο!

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο άνδρας φέρεται πως έβγαλε ένα όπλο και απείλησε τα μέλη του πληρώματος, τα οποία με τρόμο στα μάτια έφυγαν κακήν κακώς από το σημείο για να γλιτώσουν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε νέα κλήση προς το ΕΚΑΒ για νεαρό μεθυσμένο ( μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για ανήλικο) πάλι από την ίδια περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άμεσα ενημερώθηκε και η ΕΛΑΣ , όπου έσπευσε στο σημείο, με ισχυρότατη δύναμη, για να μπορέσει να προσεγγίσει στο σημείο το ασθενοφόρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.