ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 37χρονος Αλβανός που διακινούσε ναρκωτικά σε καταστήματα Ηλείας & Αιτωλοακαρνανίας

Τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα

Πάτρα: Προφυλακιστέος ο 37χρονος Αλβανός που διακινούσε ναρκωτικά σε καταστήματα Ηλείας & Αιτωλοακαρνανίας

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακιστέος κρίθηκε ο 37χρονος έμπορος ναρκωτικών, που συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη μαζί με ένα ακόμη άτομο σε επιχείρηση της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης προμήθευε με κοκαΐνη Πατρινούς επιχειρηματίες και καταστήματα αναψυχής, στοιχεία που προκύπτουν τόσο από την τηλεφωνική του συσκευή, όσο και από ραντεβού που πραγματοποιούσε κατά τη διάρκεια της παρακολούθησής του από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Πατρών, πριν από την επιχείρηση της σύλληψής του.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο δράστης, αλβανικής καταγωγής, παρέδιδε ποσότητες κοκαΐνης και ηρωΐνης σε επιχειρηματίες και καταστηματάρχες της Ηλείας και της Αιτωλοακαρνανίας, ενώ τις ποσότητες ναρκωτικών τις μετέφερε στην Πάτρα από την Αθήνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν “στενά” τον 37χρονο, ο οποίος όπως φαίνεται είχε δημιουργήσει στην Πάτρα ένα υποκατάστημα διακίνησης ναρκωτικών αποκομίζοντας μεγάλα οικονομικά οφέλη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.