Λάρισα: Πυροσβέστες δέχθηκαν επίθεση με αεροβόλο πιστόλι

Η αναγγελία της φωτιάς σε κάδο ήταν ψεύτικη

Λάρισα: Πυροσβέστες δέχθηκαν επίθεση με αεροβόλο πιστόλι

Πυροσβέστες στη Λάρισα, καταγγέλλουν πως δέχθηκαν επίθεση με αεροβόλο πιστόλι ενώ κλήθηκαν να συνδράμουν στην κατάσβεση πυρκαγιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 2.00 τα ξημερώματα της 18ης Δεκεμβρίου, το τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας δέχτηκε κλήση για φωτιά σε κάδο απορριμμάτων σε συνοικία της Λάρισας.

Ωστόσο, όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, η αναγγελία της φωτιάς σε κάδο ήταν ψεύτικη, καθώς όταν έφτασαν οι δύο πυροσβέστες στον τόπο του υποτιθέμενου συμβάντος, δέχτηκαν επίθεση από άγνωστο, ο οποίος τους πυροβόλησε με αεροβόλο όπλο, ευτυχώς χωρίς να τους τραυματίσει.

Οι πυροσβέστες για λόγους ασφαλείας εγκατέλειψαν την περιοχή, ενώ κλήθηκε η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί της οποίας δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Σημειώνεται πως και σε άλλες περιπτώσεις έχουν εκδηλωθεί επιθέσεις σε βάρος πυροσβεστών, αλλά είναι η πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά όπου καταγράφεται επίθεση με αεροβόλο όπλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται επίσης πως για την επίθεση ενημερώθηκε και η τοπική ηγεσία, ενώ την υπόθεση ερευνά η ΕΛ.ΑΣ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.