ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο άντρες για ναρκωτικά

Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρητης

Ηράκλειο: Χειροπέδες σε δύο άντρες για ναρκωτικά

Δύο ημεδαποί συνελήφθησαν χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου Κρητης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου.

Κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Η σύλληψή τους πραγματοποιήθηκε σε επιχείρηση κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί.

Ακολούθησαν έρευνες σε επιχείρηση και οικία όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 91,2 γραμμάρια κοκαΐνης σε 18 αυτοσχέδιες συσκευασίες, χρηματικό ποσό 3.585 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, δύο ζυγαριές ακριβείας, ναρκωτικά δισκία για τα οποία δεν υπήρχε απαιτούμενη ιατρική συνταγή και τρία κινητά τηλέφωνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπλέον, κατασχέθηκε ΙΧΕ αυτοκίνητο ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου Κρητης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.