«Θερίζει» νέους και εμβολιασμένους η «ξαφνικίτιδα»: 18χρονος και 27χρονος πέθαναν μέσα σε καφετέρια

Ο 18χρονος στην Καρδίτσα - Ο 27χρονος στην Αιτωλοακαρνανία

«Θερίζει» νέους και εμβολιασμένους η «ξαφνικίτιδα»: 18χρονος και 27χρονος πέθαναν μέσα σε καφετέρια

Ένα απίστευτο θανατικό έχει πέσει στον ελληνικό πληθυσμό τους τελευταίους μήνες, καθώς συνεχώς νέοι και κυρίως εμβολιασμένοι άνθρωποι πεθαίνουν… ξαφνικά.

Νέο σοκ ο ο θάνατος ενός 18χρονου από την Καρδίτσα, ο οποίος πέθανε ξαφνικά στην Καρδίτσα και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος νέος, ο οποίος ήταν φοιτητής, βρισκόταν σε κεντρικό σημείο της πόλης, σε γνωστό καφέ, όταν ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Ο 18χρονος διακομίστηκε άμεσα στο νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου έγιναν πολύωρες προσπάθειες ανάταξης, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σημειώνεται ότι και οι δύο γονείς του 18χρονου εργάζονται στο ΕΚΑΒ.

Λίγα 24ωρα πριν το θάνατο του 18χρονου έχασε τη ζωή του μέσα σε καφετέρια και ένας 27χρονος στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την ώρα που έπινε καφέ με την παρέα του, κοντά στη λίμνη Τριχωνίδα, στην Κάτω Μυρτιά. Αυτό το περιστατικό έγινε την Κυριακή.

Θαμώνες του καταστήματος έσπευσαν να τον βοηθήσουν αλλά η κατάσταση έδειχνε δραματική. Κλήθηκε ΕΚΑΒ και έσπευσαν διασώστες αλλά το μοιραίο είχε συμβεί και απλώς επιβεβαίωσαν τον θάνατο του.

Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Πάτρας για τη νεκροψία-νεκροτομή ενώ το Αστυνομικό Τμήμα Θέρμου ενεργεί την προβλεπόμενη προανάκριση.

Ο 27χρονος καταγόταν από το Χρυσοβέργι Αιτωλικού όπου το σοκ είναι μεγάλο όπως και στο Αγρίνιο όπου πήγαινε σχολείο και είχε φίλους.

Να σημειώσουμε ότι και οι δύο πιθανότατα ήταν εμβολιασμένοι, καθώς έπιναν τον καφέ τους σε εσωτερικό χώρο καφετέριας, όπου και απαγορεύεται να μπουν οι ανεμβολίαστοι.

Επίσης στην Καρδίτσα πέθανε χθες και μια 33χρονη γυναίκα από την Καρδιτσομάγουλα (κωμόπολη περίπου 3χλμ. από το κέντρο της Καρδίτσας) η οποία κατέρρευσε ξαφνικά μέσα στο σπίτι της και επίσης οι προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν απέβησαν άκαρπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εν αναμονή της νεκροψίας-νεκροτομής και σε αυτή την περίπτωση οι πληροφορίες μιλούν για καρδιακό επεισόδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.