ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ψεύτες και επισήμως: Επί έξι ώρες οι Πακιστανοί έκαναν κατάληψη στην Αθήνα – Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους Έλληνες!

Αποδείξεις: Η κυβέρνηση κάνει «πλάτες» στους Πακιστανούς, έλεγε ότι το πάρτι διήρκησε μισή ώρα

Ψεύτες και επισήμως: Επί έξι ώρες οι Πακιστανοί έκαναν κατάληψη στην Αθήνα – Η κυβέρνηση κοροϊδεύει τους Έλληνες!

Ούτε μια, ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά επί έξι ώρες έκαναν κατάληψη στο κέντρο της Αθήνας οι Πακιστανοί, σύμφωνα με τα βίντεο που δημοσιεύθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η κυβέρνηση και τα συστημικά ΜΜΕ μετά από δύο ημέρες αφωνίας αποφάσισαν να ασχοληθούν με τα όσα έγιναν την Πρωτοχρονιά στο κέντρο της Αθήνας, με τους Πακιστανούς να κάνουν κατάληψη στην πλατεία του Συντάγματος.

Τότε προσπάθησαν επί της ουσίας να δικαιολογήσουν τους Πακιστανούς, καθώς υποστήριξαν ότι «δεν ήξεραν», ότι «δεν υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας» και άλλες αστείες δικαιολογίες την ώρα που σε καθημερινή βάση κάνουν αδιανότητες επιθέσεις σε Έλληνες που πιθανόν δεν ακολουθήσουν τα μέτρα για τον Covid-19.

Η κυριότερη δικαιολογία η οποία όμως χρησιμοποιήθηκε από την κυβέρνηση (Α.Γεωργιάδης), αλλά και από την ηγεσία και τους συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ ήταν ότι όλο αυτό διήρκησε περίπου μισή ώρα και μόλις πήγαν τα πρώτα περιπολικά οι Πακιστανοί έφυγαν.

Αυτό όμως είναι ένα τεράστιο ψέμα, καθώς υπάρχουν αποδείξεις ότι οι αλλοδαποί από τις 9 το βράδυ μέχρι τις 3 τα ξημερώματα, ανέβαζαν βίντεο! 6 ώρες ασυδοσίας στο κέντρο της Αθήνας!

Σύμφωνα με ανάρτηση του ρεπόρτερ Μάνου Μεϊμαράκη:

Με τα δεδομένα από 14 βίντεο από το Σύνταγμα την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς! Ποιος «απατεώνας» είπε ότι τηλεφώνησε στην @hellenicpolice και του είπαν ότι όλο αυτό κράτησε μισή ώρα; Από τις 21:48 ήδη υπήρχαν χιλιάδες επάνω στην πλατεία!

Ενώ από τις 20:12:31 άρχισαν να ανεβαίνουν τα πρώτα βίντεο με την πλατεία να γεμίζει!

Μέχρι τουλάχιστον στις 02:58:23 ανέβαιναν live από το Σύνταγμα, στην μαζικότερη παραβίαση των περιοριστικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας! Αστυνομία πουθενά!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.