ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηλεία: Την απειλούσε ότι θα απελαθεί για να μην καταγγείλει ότι την βίαζε και την εξέδιδε

Ο συλληφθείς εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση της παθούσας προέβαινε συστηματικά στη γενετήσια εκμετάλλευσή της

Ηλεία: Την απειλούσε ότι θα απελαθεί για να μην καταγγείλει ότι την βίαζε και την εξέδιδε

Το μαρτύριο που ζούσε στα χέρια ενός άνδρα, κατήγγειλε μια γυναίκα στην Ηλεία.

Ειδικότερα, συνελήφθη, χθες Κυριακή το απόγευμα, σε περιοχή της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ήλιδας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πηνειού, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και του βιασμού.

Την εξέδιδε

Ειδικότερα, ο αλλοδαπός άνδρας προγραμμάτιζε έναντι αμοιβής ερωτικά ραντεβού της παθούσας με άνδρες σε περιοχές της Ηλείας, όπου την μετέφερε με όχημα του και παρακρατούσε το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που λάμβανε η αλλοδαπή ως αμοιβή.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της παθούσας ο αλλοδαπός άνδρας εκμεταλλευόμενος τη δεινή οικονομική της θέση και με απειλές την εξανάγκαζε να συνευρίσκεται ερωτικά μαζί του.

Η αλλοδαπή παθούσα μεταφέρθηκε σε δομή για την προστασία θυμάτων εμπορίας ανθρώπων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.