ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκόπελος: Η σορός που ξεβράστηκε πιθανότατα ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Όρος

Το χρονικό της εξαφάνισης

Σκόπελος: Η σορός που ξεβράστηκε πιθανότατα ανήκει σε αγνοούμενο μοναχό από το Άγιο Όρος

Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην Σκόπελο μετά τη σορό άνδρα αγνώστων στοιχείων που ξεβράστηκε από τη θάλασσα κοντά στο λιμάνι του νησιού .

Η σορός σύμφωνα με ασφαλείς πηγές βρέθηκε στην παραλία Αμπελικής. Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι η σορός του άνδρα που εντοπίστηκε ανήκει στον 58χρονο μοναχό που είχε εξαφανιστεί από το Άγιο Όρος.

Πλέον η σορός θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία της Λάρισας για να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες ο άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός ήταν ντυμένος με μαύρα ρούχα, πιθανότατα ράσα.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο πρώτος συναγερμός για την εξαφάνιση του 58χρονου μοναχού είχε σημάνει στις 22 Δεκεμβρίου του 2021. Δύο ημέρες αργότερα, στις 24 Δεκεμβρίου μετά από εντατικές έρευνες του Λιμενικού είχε εντοπιστεί η βάρκα του και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου, οι λιμενικές Αρχές Ιερισσού, Αγίου Όρους, Ουρανούπολης, Σκιάθου, Σκοπέλου και Αλοννήσου, με την συμμετοχή δύο πλωτών περιπολικών οχημάτων αλλά και δύο ιδιωτικών σκαφών, έκαναν εκτεταμένες έρευνες προς εντοπισμό του 58χρονου αλιέα, οι οποίες έπεφταν στο κενό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.