ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εξαφανίστηκε 16χρονη από την Καλλιθέα Αττικής (φώτο)

Εξαφανίστηκε στις 10 Ιανουαρίου

Εξαφανίστηκε 16χρονη από την Καλλιθέα Αττικής (φώτο)

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές έπειτα από την εξαφάνιση 16χρονης από την Καλλιθέα Αττικής.

Η έφηβη εξαφανίστηκε από τις 10 Ιανουαρίου, όπως ενημερώνει το Χαμόγελο του Παιδιού σε σχετική ανακοίνωση,

Το Χαμόγελο προχώρα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της, αλλά και της φωτογραφίας της, καλώντας όποιον γνωρίζει να επικοινωνήσει άμεσα μαζί του ή με τις Αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού (…) προέβη άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο» σημειώνεται.

Η νεαρή έχει ύψος 1.62 μ., είναι 50 κιλά και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι, μαύρη μπλούζα, κρατούσε μαύρο σακίδιο πλάτης και έχει σκουλαρίκι στη μύτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όποιος έχει στη διάθεσή του πληροφορίες, παρακαλείται να καλέσει το Χαμόγελο, όλο το 24ωρο, ή την Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000 και όλα τα τμήματα της αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.