Βόλος: Άνδρας ακολουθεί ανήλικα παιδιά κάνοντάς τους άσεμνες χειρονομίες – Τελευταίος στόχος του μια 10χρονη

Η 10χρονη διηγήθηκε κλαίγοντας στους γονείς της τι είχε συμβεί

Βόλος: Άνδρας ακολουθεί ανήλικα παιδιά κάνοντάς τους άσεμνες χειρονομίες – Τελευταίος στόχος του μια 10χρονη

Ένας μεσήλικας άνδρας, ο οποίος κινείται έξω από σχολεία, φροντιστήρια και παιδικές χαρές, έχει σκορπίσει τον φόβο σε ανήλικα παιδιά στον Βόλο, καθώς δεν διστάζει να τα ακολουθήσει κάνοντάς τους άσεμνες χειρονομίες.

Τελευταίος στόχος του σάτυρου ήταν ένα κοριτσάκι μόλις 10 χρόνων.

Το απόγευμα της Δευτέρας, η μικρούλα επέστρεφε μαζί με το θείο της στο σπίτι από το φροντιστήριο ξένων γλωσσών, όμως, ο σάτυρος δεν πτοήθηκε όταν είδε ότι συνοδευόταν.

Σύμφωνα με όσα είπε η 10χρονη στους γονείς της, σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής ο άγνωστος της έκανε άσεμνες χειρονομίες και της ψιθύριζε να έρθει μαζί του, χωρίς να τον αντιληφθεί ο θείος της! Όμως, πριν περάσει την πόρτα του σπιτιού της, τόλμησε να την πλησιάσει και να της πει επιτακτικά να πάει μαζί του!

Η 10χρονη διηγήθηκε κλαίγοντας στους γονείς της τι είχε συμβεί και, όταν ο πατέρας της κοίταξε από το παράθυρο, ο άνδρας ήταν ακόμα εκεί. Όμως, αν και βγήκε έξω για να τον πιάσει, εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η μητέρα του κοριτσιού, η οποία είδε επίσης τον άγνωστο έξω από το σπίτι, τον περιέγραψε ως αλλοδαπό, ψηλό, γύρω στα 55, με γκρίζα μαλλιά και μακρύ πρόσωπο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.