ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Επίθεση κουκουλοφόρων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ – Τους πήραν στο κυνήγι

Νέα επεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ

Επίθεση κουκουλοφόρων σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ – Τους πήραν στο κυνήγι

Για μια ακόμη ημέρα επικράτησε ένταση έξω από την ΑΣΟΕΕ, καθώς κουκουλοφόροι που βγήκαν έξω από το πανεπιστήμιο επιτέθηκαν σε συνεργείο της ΕΡΤ.

Οι άγνωστοι φορούσαν κουκούλες και μαύρα ρούχα, πέταξαν μπουκάλια στη δημοσιογράφο και στον οπερατέρ, τους κυνηγούσαν, άρπαξαν τη δημοσιογράφο από την τσάντα, πήγαν να της πάρουν το μικρόφωνο από τα χέρια.

Όπως μετέδωσε δημοσιογράφος της ΕΡΤ, «ήμασταν με το συνεργείο έξω από το Πανεπιστήμιο και παίρναμε δηλώσεις από φοιτητές. Εκεί που καθόμασταν μου λέει ο εικονολήπτης “πρέπει να φύγουμε γιατί έρχονται κάποια άτομα”».

«Έκλεισε την κάμερα, με τράβηξε και άρχισε να τρέχει ο συνάδελφος. Είδαμε τρία – τέσσερα άτομα με κουκούλες και καφέδες και μπουκάλια που τα έριξαν απάνω μας, να έρχονται στο μέρος μας. Μας κυνήγησαν. Έχουμε στην κάμερα την ώρα που έρχονται αυτά τα άτομα με τις κουκούλες και τους καφέδες στο χέρι. Είναι η δεύτερη φορά που επιτίθενται στον συνάδελφο με την κάμερα μέσα σε λίγες ημέρες».

Λίγη ώρα αργότερα κουκουλοφόροι πέταξαν και μπουκάλια κατά αστυνομικών, ωστόσο το επεισόδιο έληξε εκεί.

Ποινική δίωξη στους συλληφθέντες για τα χθεσινά επεισόδια

Την ίδια ώρα ασκήθηκε ποινική δίωξη ασκήθηκε από την εισαγγελία κατά των συλληφθέντων για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στην ΑΣΟΕΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ασκήθηκε δίωξη για πλημμεληματικές κατηγορίες και οδηγούνται στο αυτόφωρο.

Σημειώνεται πως μία μικρή ομάδα ατόμων επιχείρησε να γκρεμίσει έναν τοίχο μέσα στο Πανεπιστήμιο, προκειμένου να δημιουργήσει στέκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, χρησιμοποίησαν ηλεκτρικά εργαλεία και σφυριά.

Αστυνομικοί μπήκαν στο Πανεπιστήμιο και προχώρησαν στις έξι συλλήψεις. Να τονιστεί πως κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, δέχθηκε επίθεση δημοσιογράφος του Star.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.