ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Πακιστανοί «πρόσφυγες» βίασαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου νεαρή Κουβανή στο Κιλκίς! (upd)

Υπό διάλυση η χώρα από τους λαθραίους μετανάστες

Πακιστανοί  «πρόσφυγες» βίασαν και λήστεψαν υπό  την απειλή όπλου νεαρή Κουβανή στο Κιλκίς! (upd)

(Ανανέωση 23:50) Περισσότερες πληροφορίες ΄έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με την υπόθεση βιασμού μιας 25χρονης Κουβανής από δύο Πακιστανούς.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής σε αγροτική περιοχή των Ευζώνων, όπου τέσσερις Πακιστανοί προσέγγισαν την 5μελή ομάδα των Κουβανών (κινούνταν πεζοί) και υπό την απειλή πιστολιού τους λήστεψαν αρπάζοντας 460 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στη συνέχεια,δύο εκ των δραστών της ληστείας – πάλι με την απειλή όπλου- προέβησαν στο βιασμό της 25χρονης, κοπέλας.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε πως οι δράστες αλλά και οι καταγγέλλοντες βρίσκονται παράνομα στη χώρα,. Πάντως όπως διευκρινίστηκε ουδεμία απέλαση πρόκειται να γίνει και οι Πακιστανοί θα συνεχίσουν να διαμένουν μόνιμα στην Ελλάδα., μετά την έκτιση της ποινής τους.


Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην σημερινή Ελλάδα η οποία κατρακυλά με απίστευτους ρυθμούς προς τον γκρεμό.

Στο Κιλκίς τρεις Πακιστανοί παράνομοι μετανάστες βίασαν και λήστεψαν υπό την απειλή όπλου μια… Κουβανή!

Οι τρεις Πακιστανοί «πρόσφυγες» αναμένεται να οδηγηθούν στην Εισαγγελία Κιλκίς το απόγευμα της Κυριακής μετά την καταγγελία της ίδιας της κοπέλας.

Σύμφωνα με αυτή ο βιασμός έγινε υπό την απειλή όπλου και παρόντες ήταν τέσσερις συμπατριώτες της, οι οποίοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής έξω από το Πολύκαστρο και στην περιοχή του κόμβου με την ΠΑΘΕ.

Σύμφωνα με το eidisis.gr το Σάββατο οι Κουβανοί -που είχαν και αυτοί μπει παράνομα στη χώρα μας από την περιοχή των Ευζώνων- αναζήτησαν τους Πακιστανούς και τους βρήκαν, χτυπώντας τον έναν από αυτούς.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Παιονίας. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν και συνέλαβαν και τους τρεις Πακιστανούς, ενώ πάνω στον ένα βρέθηκε και το όπλο με το οποίο απειλήθηκε η νεαρή Κουβανή.

Να σημειωθεί πως και οι Πακιστανοί που συνελήφθησαν και οι Κουβανοί δεν διαμένουν στο… «Καμπ» της Νέας Καβάλας, το οποίο βρίσκεται σε απόσταση δυο χιλιομέτρων από την περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό. όπου φιλοξενούνται αναρίθμητοι αλλοδαποί από την κεντρική Ασία οι οποίοι έχουν μπει παράνομα στην Ελλάδα και που δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είναι «μετανάστες» που περιφέρονται στην περιοχή, όπως χιλιάδες άλλοι, που έχουν έρθει από τα νησιά στην περίφημη ενδοχώρα, αλλά που φυσικά κανείς δεν «σκέφτηκε» ποτέ να απελάσει.

Η ευρύτερη αυτή συνοριακή γραμμή έχει επιβαρυνθεί και πάλι με χιλιάδες μετανάστες που αναζητούν τη διέξοδο προς Ευρώπη, γιατί εδώ είναι Βαλκάνια.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Παιονίας και οι συνοριοφύλακες κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες πάντως για να τους εμποδίσουν να διαφύγουν και να τους κρατήσουν στην Ελλάδα, επειδή η παράνοια έχει κτυπήσει «κόκκινο» σε αυτή τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το περιστατικό του βιασμού ο επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας, Μιχάλης Τσερνικούδης, τόνισε στο eidisis.gr, πως θα συνεχιστούν οι προσπάθειες και ο αγώνας της Κίνησης για να κλείσει το Καμπ Ν. Καβάλας, να ελεγχθούν οι δεκάδες μετανάστες που περιφέρονται και να ενισχυθεί η αστυνόμευση στη συνοριακή περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.