Πατέρας Ε.Τοπαλούδη: «Κάποια καλόπαιδα της Ρόδου της είχαν δώσει το 2017 χάπια βιασμού»

«Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις»

Πατέρας Ε.Τοπαλούδη: «Κάποια καλόπαιδα της Ρόδου της είχαν δώσει το 2017 χάπια βιασμού»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, τρία χρόνια μετά από τη δολοφονία της κόρης του στη Ρόδο και με αφορμή την καταγγελία της 24χρονης ότι βιάστηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπ΄γ και ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως και στο κορίτσι του είχαν δώσει χάπια βιασμού το 2017.

«Προχθές συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από το αποτρόπαιο έγκλημα και τον βιασμό της Ελένης μας. Αν το συνδυάσω με τα γεγονότα της 24χρονης… Ο χρόνος δεν γιατρεύει δυστυχώς. Είναι ακόμα πιο επίπονος όσο περνάει. Κάθε τι μας θυμίζει Ελένη. Προσπαθούμε αυτόν τον πόνο να τον κρατήσουμε τουλάχιστον μακριά από το δωμάτιο του μικρού μας παιδιού», είπε αρχικά ο Γιάννης Τοπαλούδης και συνέχισε:

«Για την 24χρονη που κατάφερε και βγήκε ζωντανή και είχε το θάρρος και το κατήγγειλε, θα πω ότι και η Ελένη μας το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια καλόπαιδα της Ρόδου, τα οποία τα έχουμε καταγγείλει. Είναι γνωστά αυτά τα ονόματα. Δεν μας είπε τίποτα το κορίτσι μας γιατί δυστυχώς τα κορίτσια μας και ειδικά σε αυτές τις τρυφερές ηλικίες ντρέπονται από τους γονείς τους.

Δεν φοβούνται, αλλά ντρέπονται. Δυστυχώς ούτε και οι δύο αστυνομικοί βοήθησαν το κορίτσι μας. Αν ήταν το δικό τους παιδί θα το άφηναν να φύγει; Γιατί είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Αυτά είναι τα ροζ κυκλώματα. Και υπήρχε και συγκάλυψη των αστυνομικών. Είπαν στην Ελένη: γίνε ντέτεκτιβ και πήγαινε φέρε μας το βίντεο.

Αυτό το κύκλωμα έχει παντού παρακλάδια, και σε μεγάλες πόλεις και σε τουριστικές πόλεις».

«Δεν έχουμε χειροπιαστά στοιχεία αλλά καλό είναι να γίνει διερεύνηση προς πάσα κατεύθυνση, στο πανεπιστήμιο της Ρόδου και γενικότερα», είπε ακόμα ο κ. Τοπαλούδης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.