ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανήλικη κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται τώρα στην τηλεόραση για σεξουαλική επίθεση (βίντεο)

Την άρπαξε από την κουκούλα και άρχισε να τη θωπεύει

Ανήλικη κατήγγειλε παίκτη ριάλιτι που προβάλλεται τώρα στην τηλεόραση για σεξουαλική επίθεση (βίντεο)

Σάλος έχει ξεσπάσει με τις νέες αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με παίκτη ριάλιτι που μεταδίδετε αυτή τη στιγμή στους τηλεοπτικούς δέκτες, να είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία της 16χρονης για επίθεση εναντίον της.

Όλα αυτά λίγο πριν ξεκινήσει το ριάλιτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 16χρονη μαθήτρια κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ο τωρινός παίκτης ριάλιτι, της επιτέθηκε και προσπάθησε να την παρασύρει στο σπίτι του.

Όταν έγινε η επίθεση, το κορίτσι δεν τον γνώριζε και τον έβλεπε για πρώτη φορά.

Όπως αναφέρει στην καταγγελία της, ο συγκεκριμένος άνδρας την προσέγγισε την ώρα που βρισκόταν σε πλατεία στα Φάρσαλα.

Αφού την άρπαξε από την κουκούλα, άρχισε να την θωπεύει ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να την πείσει να τον ακολουθήσει στο σπίτι του λέγοντάς της ότι θέλει να της κάνει μασάζ.

Η 16χρονη αντιστάθηκε και έφυγε τρέχοντας από το σημείο τρομαγμένη. Μια ημέρα μετά, αφού επέστρεψε από το σχολείο της, το ανήλικο κορίτσι βρήκε το σθένος και μίλησε για το περιστατικό στην οικογένειά της.

Η μαθήτρια μίλησε στον πατέρα της για την επίθεση που δέχτηκε και οι δυο τους στη συνέχεια πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου υπέβαλλαν μήνυση σε βάρος του παίκτη.

Ο παίκτης συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε βάρος του ασκήθηκε δικογραφία για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, ενώ αναμένεται να ορισθεί τακτική δικάσιμος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.