ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυκλώματα μαστροπείας με πελάτες γόνους «καλών οικογενειών» – Συνελήφθη ο Βασίλης Λεβέντης της Coca Cola!

Κυκλώματα μαστροπείας με πελάτες γόνους «καλών οικογενειών» – Συνελήφθη ο Βασίλης Λεβέντης της Coca Cola!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης κοπέλας στη Θεσσαλονίκη. H 24χρονη κοπέλα βρήκε την ψυχική δύναμη να δείξει το πρόσωπό της και να κοιτάξει κατάματα τους βιαστές της, βροντοφωνάζοντας ότι δεν πρόκειται να τους φοβηθεί. Άλλωστε αυτοί είναι που πρέπει να φοβούνται…

Τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη για βιασμό.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών έδειξαν ότι εκτός από αλκοόλ στο αίμα της 24χρονης εντοπίστηκαν ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, ακόμη και σε νάρκωση ιδίως αν συνδυαστούν με αλκοόλ, όπως αποκάλυψε το pronews.gr.

Το θύμα κατέθεσε μήνυση σε βάρος του 27χρονου επιχειρηματία Βασίλη Λεβέντη, γόνου της πανίσχυρης «δυναστείας» Δαυίδ-Λεβέντη (Coca-Cola) ο οποίος συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος, λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αφού παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα, αλλά «με την θέλησή της», όπως ισχυρίστηκε.

Χθες η 24χρονη αναγνώρισε ακόμα δύο πρόσωπα που εμπλέκονται στον βιασμό της.

Στο πάρτι φέρεται να συμμετείχε ακόμη και ο αδελφός του, Ευαγόρας Λεβέντης, ο οποίος δεν έχει κληθεί προς το παρόν να καταθέσει.

Περίεργος είναι και ο ρόλος ενός περιπολικού που σύμφωνα με μαρτυρίες βρισκόταν στον «τόπο του εγκλήματος» το βράδυ του πάρτι.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες μαρτυρίες κάποια γυναίκα που παρευρισκόταν στο πάρτι, είπε πως θα «καθάριζε» η ίδια με τους αστυνομικούς…

Τρία άτομα πρωταγωνιστούν στην ιστορία που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Οι 3 άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό

Ο πρώτος που συνελήφθη είναι ο 27χρονος με τα αρχικά Λ.Β., ο οποίος φαίνεται πως κάλεσε την νεαρή κοπέλα στο κινητό λίγη ώρα πριν βρεθούν μαζί στο ασανσέρ.

«Στο ξενοδοχείο τρία άτομα τα οποία δεν γνώριζα με γλυκόλογα με έβαλαν μέσα στο ασανσέρ και με οδήγησαν στον 4ο όροφο. Τους είπα ότι θέλω να πάω στο δωμάτιό μου γιατί δεν αισθανόμουν καλά. Ξαφνικά βρέθηκα σε ένα δωμάτιο που δεν γνώριζα και ήταν άλλο από αυτό του πάρτι» δηλώνει στην κατάθεσή της η 24χρονη.

Η αστυνομία ερεύνησε το δωμάτιο του Λ.Β. όπου βρέθηκε χάπι για τη στυτική δυσλειτουργία. Συνελήφθη και κατηγορείται για βιασμό. Ο ίδιος υποστήριξε πως συνευρέθηκε με την καταγγέλλουσα αλλά με την συναίνεσή της. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικό όρο.

«Ο ίδιος επιμένει ότι δεν πρόκειται για βιασμό και αυτό θα φανεί στην πορεία της υπόθεσης. Ο εντολέας μου έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη. Αισθάνεται ότι έχει διαταραχθεί η προσωπική και επαγγελματική του ζωή και αυτό που συμβαίνει είναι κάτι που έχει προκαλέσει κλυδωνισμούς στον ίδιο» δηλώνει ο δικηγόρος του 27χρονου.

Το δεύτερο πρόσωπο που αναγνώρισε η νεαρή κοπέλα είναι ο 25χρονος με τα αρχικά Λ.Ε. Η 24χρονη δεν τον είχε αναγνωρίσει αμέσως. Τον θυμήθηκε αργότερα.

Πρόκειται για τον αδελφό του Λ.Β. που μάλιστα τον είχε συνοδεύσει όταν συνελήφθη.

«Ημουν κι εγώ στο πάρτι. Όμως δεν μπήκα ποτέ στην σουίτα μαζί με τον αδελφό μου και την κοπέλα» δηλώνει ο 25χρονος.

Τώρα η ανακρίτρια περιμένει τα αποτελέσματα του DNA για να εξακριβωθεί αν ο Λ.Ε. βρισκόταν στο δωμάτιο του βιασμού ή όχι.

Οι αρχές αναζητούν το τρίτο πρόσωπο που όπως καταγγέλλει η 24χρονη την έβαλε στο ασανσέρ.

Ήταν από εκείνους που προσπάθησαν να την πείσουν να γυρίσει στο πάρτι; Συμμετείχε στον ομαδικό βιασμό; Ποια είναι η σχέση του με τους άλλους δύο;

Ποιος ο ρόλος του «διοργανωτή» του πάρτι στην υπόθεση;

Την ίδια ώρα ερευνάται ο ρόλος του Π.Μ. που εμφανίστηκε ως ο διοργανωτής του πάρτι και φαίνεται να πίεσε την κοπέλα να συμμετάσχει σε αυτό.

Στην αρχή φέρεται να ζητά συγνώμη από την 24χρονη, λίγες ώρες αργότερα όμως επανέρχεται με νέα ανάρτηση υποστηρίζοντας ότι η προηγούμενη δεν ήταν από τον ίδιο αλλά από πρόσωπο που έχει μηνύσει για αρπαγή, απειλή και παράνομη βία.

Το πρόσωπο αυτό είναι πρώην εργαζόμενος στο καφέ «Αχίλλειον», γνωστός στην νυχτερινή ζωή της Θεσσαλονίκης και γνωστός διοργανωτής διαφόρων πάρτι. Όλοι οι προαναφερθέντες έχουν κλείσει τα προφίλ τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα έχουν μετατρέψει σε ιδιωτικά.

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της.

Εάν τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν αυτό σημαίνει ότι η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της, Αθανάσιος Ζιώγας, η κοπέλα που βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να βρει την ψυχική της ισορροπία και να σταθεί στα πόδια της, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι δέχεται και απειλές.

«Στη συγκεκριμένη καταγγελία αναφέρεται βιασμός από τρία άτομα κατοίκους Αθην

Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη οι βιαστές

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό στοιχείο, αφού εφόσον τα αποτελέσματα αυτά επιβεβαιωθούν η κατηγορία μπορεί να αναβαθμιστεί σε βιασμό και πιθανόν σε ομαδικό βιασμό καθώς υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι κάποιοι προσπάθησαν να την παραλύσουν προκειμένου να ασελγήσουν πάνω της.

Η δίωξη που είχε ασκηθεί αρχικά ήταν συνεύρεση χωρίς συναίνεση, ένα αδίκημα το οποίο έχει ποινή έως δέκα χρόνια φυλάκισης, ωστόσο με το νέο ποινικό κώδικα ο βιασμός μπορεί να επιφέρει και ισόβια κάθειρξη στους δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι η κοπέλα αποκάλυψε ότι θυμάται και δεύτερο πρόσωπο να συμμετείχε στην αποτρόπαια πράξη εις βάρος της. Ενώ θυμάται να υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο που βρισκόταν στον χώρο, ωστόσο δεν βρίσκεται σε θέση να τον αναγνωρίσει αυτή τη στιγμή.

Επιβεβαιώνονται οι ισχυρισμοί της 24χρονης

Η 24χρονη έχει δηλώσει στις αρχές ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ αλλά όχι σε τέτοια ποσότητα που να μην μπορεί να οδηγήσει και να επιστρέψει στο σπίτι της. Η κοπέλα από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι κάτι της έριξαν στο ποτό της προκειμένου να κάμψουν τις αντιστάσεις της.

Ειδικότερα η 24χρονη έχει καταθέσει ότι αναγνώρισε δύο άτομα και είπε ότι θυμάται ακόμα ένα άτομο να υπάρχει στο δωμάτιο. Με το δεδομένο των τοξικολογικών εξετάσεων τόσο ο 27χρονος θα κληθεί ξανά να καταθέσει όσο και ο δεύτερος που κατονόμασε η κοπέλα, ενώ το στοιχείο αυτό μπορεί να αναβαθμίσει την κατηγορία για ομαδικό βιασμό, που επισύρει ποινή ισοβίων.

Την ίδια στιγμή τα νέα δεδομένα φωτίζουν και την παράλληλη έρευνα για ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.