ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Ξηρόμερο

Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 44χρονο έβαλε χώρα στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης

Αιτωλοακαρνανία: Νεκρός 44χρονος σε τροχαίο δυστύχημα στο Ξηρόμερο

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε χθες, το απόγευμα της Τετάρτης, στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, με έναν 44χρονο να χάνει τη ζωή του στην άσφαλτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, σε τροχαίο ενεπλάκει ο 44χρονος Κώστας Ζαρκαδούλας, όταν το όχημα του που κινούταν στον επαρχιακό δρόμο Μπαμπίνη-Αστακός, εξετράπη της πορείας του, για αδιευκρίνιστο λόγο, στο ύψος του χωριού Καραϊσκάκης. Το τροχαίο που κόστισε τη ζωή στον 44χρονο έβαλε χώρα στις 6:30 το απόγευμα της Τετάρτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο άτυχος άνδρας, που ήταν κάτοικος της Μπαμπίνης Αιτωλοακαρνανίας, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αστακού όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.