ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα καταγγελία: 25χρονη γιατρός κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής

«Έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου»

Νέα καταγγελία: 25χρονη γιατρός κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από ιδιοκτήτη κλινικής

Το μεσημέρι του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου, μια νεαρή γυναίκα, κατήγγειλε σε τηλεοπτική εκπομπή απόπειρα βιασμού, από ιδιοκτήτη κλινικής.

Η Σεμίνα Ψυχογιοπούλου εμφανίστηκε στο πλατό της μεσημεριανής εκπομπής και μίλησε για τη δική της ιστορία με αφορμή τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, μίλησε για την υπόθεση της 25χρονης. «Πριν από 12 ημέρες, πριν βγάλω τη Γεωργία να μιλήσει, έβγαλα τη Σεμίνα την οποία ο ιδιοκτήτης τη στρίμωξε για να τη βιάσει. Τη βούτηξε από το στήθος, άρχισε να τη φιλάει, να της ξεκουμπώνει τα πουκάμισα και έγινε ένας χαμός. Το βγάζω το θέμα.

Ποιος από εσάς λεχρίτες της τηλεόρασης ασχολήθηκε; Ποιος ασχολήθηκε από τις αρχές; Και όχι μόνο αυτό τον δράστη τον κουβαλάνε στο δικαστήριο γιατί στην κλινική του μετά έμαθα ότι βρίσκονται παιδιά υψηλά ιστάμενων και έγινε το δικαστήριο και δεν την κάλεσαν και το πήραμε εμείς χαμπάρι και έτρεξε η Σεμίνα και ορίστηκε δίκη για τις 27/9. Το θύμα δεν το κάλεσαν».

Στη συνέχεια, η Σεμίνα αποκάλυψε ότι μετά τη συνέντευξή της στον δημοσιογράφο την προσέγγισαν κι άλλα πρόσωπα και πλέον έχουν μαζευτεί 10 καταγγελίες εναντίον του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, η ίδια περιέγραψε και μερικά περιστατικά και κάποιες συμπεριφορές που είχε παρατηρήσει στη εν λόγω κλινική. Ακόμη, η Σεμίνα τόνισε πως παραιτήθηκε την ίδια κιόλας μέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.