
Ένας 25χρονος στη Λάρισα, διακομίστηκε στο νοσοκομείο, λόγω κατάποσης επικίνδυνης χημικής ουσίας.
Συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου ο άνδρας -για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο- κατάπιε νέφτι, με αποτέλεσμα να αρχίσει να κάνει εμετό και να έχει πονοκέφαλο.
Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε και μετέφερε τον νεαρό στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας για τις πρώτες βοήθειες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Oxfam: Ένας νέος δισεκατομμυριούχος προστίθετο περίπου κάθε 30 ώρες κατά τη διάρκεια της πανδημίας
- Α.Νταβούτογλου: «Απαράδεκτες οι θέσεις Μητσοτάκη στις ΗΠΑ – Καθυστερημένη η αντίδραση Ερντογάν»
- Επικεφαλής Saudi Aramco: «Η παγκόσμια κοινότητα μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με κραχ στα επίπεδα προσφοράς»
- Telegram Community: Ένας ακόμη τρόπος για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα από το Pronews.gr
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.