ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Η Ινδία απομακρύνει τον χρυσό της από την Βρετανία – Περιμένουν κάτι;

Πήρε εκατό τόνους και το επόμενο διάστημα θα μεταφέρει ακόμη εκατό

Η Ινδία απομακρύνει τον χρυσό της από την Βρετανία – Περιμένουν κάτι;

Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση προχώρησε η Ινδία σήμερα απομακρύνοντας 100 τόνους χρυσού από τα θησαυροφυλάκια στην Βρετανία που6 φυλάσσονταν έως τώρα, για να τα μεταφέρει πίσω στην χώρα.

|Πρόκειται για την πρώτη φορά μετά το 1991 που η Ινδία προχωρά σε μια τέτοια κίνηση απομάκρυνσης μεγάλου όγκου χρυσού υπο βρετανική φύλλαξη.

Σύμφωνα με τα ινδικά ΜΜΕ αναμένεται ακόμη μια ανάλογη μεταφορά χρυσού ίδιας περίπου ποσότητας πίσω στην Ινδία. Οι λόγοι που επικαλέστηκε η ινδική πλευρά είναι λογιστικοί όπως και διαφοροποίηση των τοποθεσιών φύλαξης του χρυσού.

Σύμφωνα με τα πλέον πρόσφατα στοιχεία, η Αποθεματική Τράπεζα της Ινδίας (RBI) είχε στην κατοχή της 822,1 τόνους χρυσού, εκ των οποίων 413,8 ήταν στο εξωτερικό, είναι άγνωστο όμως εάν στην ποσότητα αυτή περιλαμβάνονται και οι πρόσφατες μεταφορές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.