ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρήμαξαν την Ελλάδα: Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν Πακιστανό ληστή στη Θεσσαλονίκη και τον έσωσαν αστυνομικοί (βίντεο)

Δεν αντέχει άλλο ο κόσμος

Ρήμαξαν την Ελλάδα: Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν Πακιστανό ληστή στη Θεσσαλονίκη και τον έσωσαν αστυνομικοί (βίντεο)

Έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους παράνομους μετανάστες στην Ελλάδα, με τους πολίτες πλέον να παίρνουν την τύχη τους στα χέρια τους.

Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε χθες ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, καθώς αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης γλύτωσαν από λιντσάρισμα έναν Πακιστανό που πήγε να κλέψει ένα κινητό.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, το περιστατικό έγινε στην οδό Τσιμισκή, όταν ένας Πακιστανός προσπάθησε να κλέψει ένα κινητό από κατάστημα τηλεφωνίας.

Ο φερόμενος ως δράστης αρχικά, έγινε αντιληπτός από άγνωστο άνδρα, ο οποίος αφού τον καταδίωξε στη συνέχεια επιχείρησε να πάρει το νόμο στα χέρια του, καθώς τον έριξε στο έδαφος και στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε.

Στο σημείο έφτασαν και διερχόμενοι που τον απείλησαν με λιντσάρισμα. Εκείνη τη στιγμή, υπήρξε επέμβαση των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι και τον συνέλαβαν.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=-jJej3OkyH8&feature=emb_title

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.