ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Βρέθηκε ίχνος DNA από άνδρα στα ρούχα της

Γιατί αργούν οι έρευνες;

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Βρέθηκε ίχνος DNA από άνδρα στα ρούχα της

Η υπόθεση της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που είχε συγκλονίσει βρίσκεται εν αναμονή των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Μάλιστα βρέθηκαν ίχνη DNA ενός άνδρα στα ρούχα της 24χρονης από τη Θεσσαλονίκη που κατήγγειλε τον βιασμό της, σύμφωνα με τον ποινικολόγο Νίκο Διαλυνά.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου για το εάν βρέθηκαν ίχνη DNA από άνδρα στα ρούχα της 24χρονης, απάντησε θετικά.

«Από ό,τι κι εγώ ακούω και τις πληροφορίες που έχω, δεν είναι φημολογία, βρέθηκαν αυτά τα οποία σωστά λέτε και βέβαια αυτό δεν αποδεικνύει πως δεν συμμετείχε και κάποιος άλλος, αλλά ούτε αποδεικνύει πως έγινε κάτι που συνιστά βιασμό, για να είμαι δίκαιος προς όλες τις πλευρές» εξήγησε.

Παράλληλα, διερωτήθηκε γιατί εστάλη το δείγμα στη Βέρνη, ενώ από 7/2/20 στο ΑΠΘ υπάρχει ένα «τέλειο μηχάνημα» που ανιχνεύει το χάπι βιασμού (που είναι σε σκόνη) από μία τρίχα.

Επίσης, πρόσθεσε πως έχουμε ένα τοξικολογικό εργαστήριο και στο Υπ. Δικαιοσύνης και στο διευθύνσεως Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.

«Δεν διαθέτουν τα μηχανήματα που ανιχνεύουν αυτές τις ουσίες;» διερωτήθηκε, εκτιμώντας πως το δείγμα δεν πήγε ποτέ εκεί.

«Θέμα είναι η εξέταση της τρίχας, να ρωτήσουμε γιατί δεν ερευνούν και τις ουσίες από την τρίχα» πρόσθεσε.

«Τα αποτελέσματα αναμένονται θεωρητικά σήμερα» ανέφερε για τις τοξικολογικές εξετάσεις στην εκπομπή του ALPHA, αν και ο ίδιος πιστεύει πως τη Δευτέρα θα δοθούν και θα είναι στη διάθεση της ανακρίτριας.

«Θα δοθεί το πόρισμα και του εργαστηρίου της Θεσσαλονίκης και από τη Βέρνη, θα είναι ενιαία τα αποτελέσματα και το συνοδευτικό κείμενο» επεσήμανε.

Ακόμη, υποστήριξε πως θα υπάρξουν κι άλλες καταθέσεις στην πολύκροτη υπόθεση καθώς οι ανακρίτρια καλεί συνεχώς μάρτυρες.

Τέλος, ισχυρίστηκε πως υπάρχει καθυστέρηση και παραλείψεις στις έρευνες, καθώς δεν πήραν αίμα από τη 24χρονη μιας και μετά από 18 ώρες οι ουσίες φεύγουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.