ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αλλοδαποί επιχείρησαν να βγάλουν προς την Τουρκία τρεις κλεμμένες νταλίκες

Αλλοδαποί επιχείρησαν να βγάλουν προς την Τουρκία τρεις κλεμμένες νταλίκες

Ούτε μια, ούτε δυο, αλλά τρεις νταλίκες που φέρονται να έχουν κλαπεί από την Γερμανία επιχείρησαν να περάσουν στην Τουρκία τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι εμφανίστηκαν οδηγώντας τις στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης του Ορμενίου στον Έβρο, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Οι δράστες έφτασαν στα σύνορα σχεδόν ταυτόχρονα, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, οδηγώντας τους τράκτορες με σκοπό να φύγουν από τη χώρα. Όμως, κίνησαν υποψίες στους αστυνομικούς της Ασφαλείας Ορεστιάδας οι οποίοι καθυστέρησαν τη μετάβασή τους στην γειτονική χώρα, ώσπου να ελέγξουν τα οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πρωί της Πέμπτης, αποδείχθηκε ότι και τα τρία ήταν καταχωρημένα από τις αρχές της Γερμανίας ως κλαπέντα ή υπεξαιρεθέντα κι έτσι κατασχέθηκαν για να επιστραφούν στους νόμιμους κατόχους τους. Οι τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.