ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Αγρότης» έκλεψε 7.000 ευρώ σε τρεις δόσεις!

Αναζητείται από τις αρχές ο δράστης

«Αγρότης» έκλεψε 7.000 ευρώ σε τρεις δόσεις!

Δικογραφία για απάτη με υπολογιστή σχημάτισαν οι αστυνομικοί του τμήματος Σικυωνίων σε βάρος ενός αγνώστου που άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό ενός κατοίκου της περιοχής Πάσιο στην Κορινθία, παριστάνοντας τον αγοραστή ενός προϊόντος για την πώληση του οποίου το θύμα είχε αναρτήσει αγγελία σε ιστοσελίδα.

Ο δράστης επικοινώνησε με τον πωλητή από κινητό τηλέφωνο και συμφώνησε να αγοράσει το προϊόν με αντίτιμο 600 ευρώ. Στη συνέχεια, το θύμα έλαβε ένα sms που δήθεν προερχόταν από την τράπεζά του και του ζητούσε να καταχωρίσει τους κωδικούς πρόσβασης στον ηλεκτρονικό λογαριασμό του, αλλά και τον εξαψήφιο κωδικό αριθμό που του εστάλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν το έκανε, μπήκε στην εφαρμογή της τράπεζας που έχει λογαριασμό για να δει αν πιστώθηκαν τα 600 ευρώ, αλλά διαπίστωσε έκπληκτος ότι είχαν μεταφερθεί σε άλλον λογαριασμό 7.100 ευρώ από τις καταθέσεις του και μάλιστα σε τρεις… δόσεις, δυο των 3.050 ευρώ και μία των 1.000 ευρώ. Πανικόβλητος, υπέβαλε στην τράπεζα αίτημα αμφισβήτησης των συναλλαγών και, ταυτόχρονα, κατέφυγε στην Αστυνομία που διενεργεί προανάκριση. Ήδη εξακριβώθηκε ότι ο λογαριασμός στον οποίο μεταφέρθηκαν τα χρήματα ανήκει σε μια Ελληνίδα, ενώ αναζητούνται τα στοιχεία του συνεργού της που έκανε την συναλλαγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.