ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Πόρτο Ράφτη: Τρόμος για μητέρα και ανήλικο παιδί όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι τους!

Σοκαριστικά όσα αναφέρει η 41χρονη

Πόρτο Ράφτη: Τρόμος για μητέρα και ανήλικο παιδί όταν διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι τους!

Τον τρόμο έζησε μια 41χρονη μητέρα με το ανήλικο παιδί της στο Πόρτο Ράφτη, όταν επιστρέφοντας στο σπίτι της είδε τους «ποντικούς» να κάνουν πλιάτσικο.

Μάλιστα, αρχικά δεν την είχαν αντιληφθεί καθώς το σπίτι είναι μεζονέτα και η λεηλασία γινόταν στον 1ο όροφο, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κατέβει αθόρυβα για να ειδοποιήσει την Αστυνομία.

«Βγάλε το μαχαίρι!»

Το σκηνικό του τρόμου για την 41χρονη μητέρα άρχισε να ξεδιπλώνεται στις 10:55 το πρωί του Σαββάτου. Η γυναίκα, όπως είπε στην Αστυνομία, είχε φύγει πριν ένα τέταρτο με το ανήλικο παιδί της από τη μεζονέτα της οδού Αγίας Σοφίας για να πάει να ψωνίσει. Επιστρέφοντας, ακούει θορύβους στον 1ο όροφο και αθόρυβα ανεβαίνει για να δει τι συμβαίνει. Τότε έντρομη βλέπει δυο άνδρες να ψάχνουν το δωμάτιο.

Χωρίς να γίνει αντιληπτή κατεβαίνει τις σκάλες, παίρνει αγκαλιά το παιδί της και καλεί την Αστυνομία. Όμως οι δράστες που πιθανότατα ενημερώθηκαν από τον τσιλιαδόρο, καθώς η γυναίκα, όπως είπε άκουσε να χτυπάει το τηλέφωνο των δραστών, κατεβαίνουν γρήγορα και την εντοπίζουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τότε, ο ένας την κοιτάει στα μάτια και λέει στον συνεργό του «Πιάσε το μαχαίρι» προφανώς για να τρομοκρατήσουν το θύμα. Η γυναίκα παγώνει και κάνει στην άκρη, όμως ευτυχώς οι δυο άνδρες δεν την πείραξαν και έφυγαν αρπάζοντας 1.000 ευρώ σε μετρητά, κοσμήματα αξίας περίπου 3.000 ευρώ και το δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.