ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία Άλκη: 22χρονος Αλβανός ο φονιάς – Έχει τραύμα από το μαχαίρι στην παλάμη – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Παραμένει άφαντος ο 20χρονος Αλβανός

Δολοφονία Άλκη: 22χρονος Αλβανός ο φονιάς – Έχει τραύμα από το μαχαίρι στην παλάμη – Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Ένα νέο στοιχείο «φωτιά» φαίνεται να αποκαλύπτει ποιος ήταν τελικά ο χούλιγκαν που μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον 19χρονο Άλκη Καμπανό στη Θεσσαλονίκη.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ένας από τους συλληφθέντες, έχει τραύμα στο χέρι του, που όπως διαπιστώθηκε προήλθε από το μαχαίρι που κρατούσε και δολοφόνησε τον άτυχο Άλκη. Πρόκειται για έναν 22χρονο Αλβανό, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς την περασμένη Κυριακή, μαζί με άλλους 7 που πήραν μέρος στη φονική επίθεση.

Πρόκειται για τον Αλβανό που είχαμε αναφέρει ήδη χθες (οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν 21χρονος).

Μετά την απολογία του ενός εκ των συλληφθέντων για την δολοφονία του Άλκη Καμπανού οι γονείς του 19χρονου, με την αδελφή του και ένα από τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν, θα δηλώσουν την υποστήριξή τους στην κατηγορία δια του δικηγόρου τους Αλέξη Κούγια. Όπως ορίζει η νομοθεσία αναμένεται να λάβουν αντίγραφο της δικογραφίας προκειμένου να ενημερωθούν για το τι έχει γίνει μέχρι τώρα.

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη στυγερή δολοφονία του Άλκη Καμπανού βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα στο νέο βίντεο φαίνεται μια πομπή με τρία αυτοκίνητα, το ένα πίσω από το άλλο. Στο εσωτερικό τους, οι κατηγορούμενοι που ήταν οπλισμένοι, αποφασισμένοι να χτυπήσουν. Η δολοφονία του Άλκη στη Θεσσαλονίκη, ήταν το τραγικό αποτέλεσμα που πάγωσε ολόκληρη τη χώρα. Το νέο βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τις κινήσεις και την οργάνωση των δραστών, λίγο πριν εξαπολύσουν την άγρια επίθεση.

Μία εβδομάδα μετά το στυγερό έγκλημα, έρχεται στο φως ένα νέο βίντεο που είχαν στα χέρια τους οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή. Δείχνει τον τρόπο που το «τάγμα θανάτου» των χούλιγκαν έφτασε στο σημείο που ο Άλκης και οι δύο φίλοι του περπατούσαν μετά από βόλτα. Εικόνες που οδήγησαν τους αστυνομικούς σε συμπεράσματα και στα ίχνη των ατόμων που έψαχναν. Εικόνες που βοήθησαν αρχικά στο να φανεί ποια ήταν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τους αυτοαποκαλούμενους «οπαδούς» ώστε η έρευνα να συνεχιστεί και να προχωρήσει σε βάθος.

Πιο συγκεκριμένα, νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, από την κάθοδο των αυτοκινήτων επί της οδού Πλαστήρα και περίπου 150 μέτρα (δύο στενά) πριν από την οδό Γαζή, όπου σημειώθηκε η δολοφονική επίθεση στον 19χρονο Άλκη και τους φίλους του. Διακρίνονται τα τρία αυτοκίνητα των δραστών να κατεβαίνουν την Πλαστήρα.

Η ώρα είναι 16 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ελάχιστα δηλαδή πριν οι δράστες κατεβούν από τα αυτοκίνητά τους και εξαπολύσουν την άγρια επίθεση, στους τρεις φίλους που επέστρεφαν από βόλτα στα σπίτια τους. Δείτε τις εικόνες του mynews.gr.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=LCivoTMIEgM&feature=emb_title

Παραμένει άφαντος ο Αλβανός UCKας

Στη δημοσιότητα έχουν δώσει τα αλβανικά ΜΜΕ τα στοιχεία του 20χρονου, που φέρεται να συμμετείχε στην υπόθεση της δολοφονίας του Άλκη.

Η αλβανική ενημερωτική ιστοσελίδα Top Channel έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του Roxhers Demirazi στις οποίες φαίνεται το τατουάζ του 20χρονου στον μηρό. Πρόκειται για τον αριθμό «1926» που παραπέμπει το έτος ίδρυσης του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το μέσο, ο 20χρονος πέρασε κανονικά από τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής με το αλβανικό του διαβατήριο, καθώς μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητήθηκε.

Το Gazeta Shqip έγραψε ότι ο 20χρονος «έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία, ενώ τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές».

«Σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία, ο R.D. μπόρεσε να διαφύγει στην Αλβανία στις 2 Φεβρουαρίου, λιγότερο από 24 ώρες μετά τη δολοφονία του 19χρονου. Πέρασε κανονικά από την Κρυσταλλοπηγή, και μάλιστα με το αλβανικό του διαβατήριο, γιατί μέχρι το πρωί του Σαββάτου δεν καταζητείτο» συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Το όνομα του 20χρονου έγινε γνωστό το απόγευμα του Σαββάτου στην Ελλάδα και πιθανόν μέχρι το πρωί της Δευτέρας η φωτογραφία του και άλλα δεδομένα για τη ζωή του αναμένεται να παραδοθούν στις αλβανικές αρχές για να προχωρήσουν τη διαδικασία έκδοσης», επισημαίνεται ακόμη.

Όπως γράφει το αλβανικό Express, η ελληνική αστυνομία «παρακολουθεί τον συνεργό στη δολοφονία του 19χρονου Άλκη».

«Ο 20χρονος έφτασε με αυτοκίνητο στον συνοριακό σταθμό και πέρασε στην Αλβανία. Τα έγγραφά του ελέγχθηκαν από τις ελληνικές και αλβανικές αρχές», προστίθεται στο σχετικό δημοσίευμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Revista One, με τη σειρά του, δίνοντας την ταυτότητα του υπόπτου γράφει ότι πρόκειται για τον «R.D., τον 20χρονο που η ελληνική αστυνομία έχει κηρύξει καταζητούμενο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.