ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πτολεμαΐδα: Νεκρός μέσα σε τεχνητή λίμνη εντοπίστηκε 39χρονος που αγνοείτο τρεις ημέρες

Αναποδογύρισε η βάρκα στην οποία επέβαινε και έχασε τη ζωή του

Πτολεμαΐδα: Νεκρός μέσα σε τεχνητή λίμνη εντοπίστηκε 39χρονος που αγνοείτο τρεις ημέρες

Τραγικό επίλογο είχε η υπόθεση στον Περδίκκα Εορδαίας, καθώς βρέθηκε νεκρός στην τεχνητή λίμνη 39χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, ο 39χρονος έφτασε την Κυριακή μαζί με έναν 55χρονο θηροφύλακα στην περιοχή, μετά από καταγγελία για παράνομο ψάρεμα.

Βρήκαν τη βάρκα των παράνομων ψαράδων και μπήκαν μέσα σε αυτή για να ερευνήσουν το σημείο. Η βάρκα όμως τούμπαρε και από εκείνη τη στιγμή, τα ίχνη του 39χρονου χάθηκαν. Ο 55χρονος κατάφερε να σωθεί…

Ο άτυχος άντρας εργαζόταν στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Εορδαίας και ήταν πρόεδρος στον Αθλητικό Σύλλογο Ερασιτεχνών Αλιέων Πτολεμαΐδας, ενώ ήταν πατέρας ενός παιδιού και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.