Πειραιάς: Χειροπέδες σε 4 ανήλικους για ληστείες και παράνομη οπλοκατοχή

Αναζητούνται τρεις συνεργοί τους

Πειραιάς: Χειροπέδες σε 4 ανήλικους για ληστείες και παράνομη οπλοκατοχή

Τέσσερις ανήλικους στον Πειραιά συνέλαβε σήμερα Τετάρτη η ΕΛ.ΑΣ. για ληστείες, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθησαν, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στην περιοχή του Πειραιά, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), τέσσερις ανήλικοι ημεδαποί, για ληστεία κατά συναυτουργία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βαριά σωματική βλάβη τελεσθείσα από κοινού, και παράβαση της Νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών και περί όπλων. Αναζητούνται τρεις συνεργοί τους.

Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες της 21-12-2022 στην περιοχή του Πειραιά, ομάδα επτά ατόμων, με χρήση σωματικής και λεκτικής βίας, ακινητοποίησε τρία άτομα και τους αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τραυματίζοντας δύο εξ αυτών.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, μετά από αναζητήσεις, εντόπισαν τέσσερα άτομα από την προαναφερόμενη ομάδα, τα ακινητοποίησαν και τα οδήγησαν στο Τ.Α. Δημοτικού Θεάτρου, όπου και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκε φαλτσέτα, συνολικού μήκους 19 εκατοστών και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -15,4- γραμμαρίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επιπρόσθετα, σε βάρος των κηδεμόνων των κατηγορουμένων, σχηματίσθηκε δικογραφία για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.