ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι γονείς κατέθεσαν την πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Η αδερφή της μητέρας, που ήταν μπροστά στον θάνατο της αδικοχαμένης Ίριδας, προκαλεί έκπληξη με τις απαντήσεις της

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Οι γονείς κατέθεσαν την πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης στην Πάτρα και να διαπιστώσουν πώς και γιατί πέθαναν τα τρία παιδιά της οικογένειας, οι αντιδράσεις διαδέχονται η μία την άλλη και πυροδοτούν νέες συζητήσεις.

Οι γονείς που περιμένουν απαντήσεις έδωσαν εντολή για να κατατεθεί η πρώτη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ η αδερφή της μητέρας, που ήταν μπροστά στον θάνατο της αδικοχαμένης Ίριδας, προκαλεί έκπληξη με τις απαντήσεις της.

Πιο αναλυτικά η πρώτη μήνυση από τους γονείς σε βάρος Πατρινού για συκοφαντική δυσφήμιση και διάδοση ψευδών ειδήσεων είναι γεγονός. Χθες το βράδυ (23-02-2022) έδωσαν εντολή στον πληρεξούσιο δικηγόρο τους Γιάννη Κόττα να κάνει μήνυση στον υποστράτηγο ε.α. της ΕΛ.ΑΣ. και πρώην Αστυνομικό Διευθυντή Αχαΐας Χρήστο Ρουγκάλα. Αιτία οι δηλώσεις που έκανε σε τηλεοπτική εκπομπή για την υπόθεση θρίλερ.

Όπως υποστήριξε, υπεύθυνη για τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών είναι η 33χρονη μητέρα. “Είμαι βέβαιος ότι αποκλειστική υπεύθυνη είναι η μητέρα των παιδιών”, είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι πρέπει «να ανοίξουν τα στόματα στη γειτονιά της 33χρονης μητέρας, και να μιλήσει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε τις κηδείες των κοριτσιών».

Ο κ. Ρουγκάλας ανέφερε πως έγινε έρανος από τους διανομείς της Πάτρας για να μαζευτούν τα χρήματα της κηδείας ενός εκ των παιδιών, καθώς η 33χρονη μητέρα τους είχε ευχαριστήσει δημόσια με ανάρτηση. Ωστόσο, ένα μήνα αργότερα, ο πατέρας των κοριτσιών αγόρασε μοτοσικλέτα.

Τις τελευταίες μέρες, διαδοχικές συνεντεύξεις έδωσε και η θεία των παιδιών. Η αδερφή της 33χρονης μητέρας που τον Μάρτιο του 2021, βρήκε νεκρή στην κούνια την μόλις 6 μηνών Ίριδα.

Αφού μίλησε ξανά για τις ώρες που εκτυλίχθηκαν τα δραματικά γεγονότα, ρωτήθηκε στο Star και για τις αναρτήσεις της 33χρονης για σοβαρά προβλήματα υγείας, που όπως έγραφε αντιμετώπιζε η ίδια. Τότε είπε πως η μητέρα των παιδιών δεν αντιμετώπιζε προβλήματα και πως οι όποιες ερωτήσεις στο διαδίκτυο, γίνονταν έναν άλλο ασθενή. Για να πάρει πληροφορίες και να τις μεταφέρει. Κάτι πάντως που δεν προκύπτει. Η μητέρα έγραφε για σοβαρότατα θέματα που όπως τόνιζε έχει η ίδια, ακόμα και για θεραπεία που είχε αφήσει στα μισά.

«Δεν γνωρίζω τίποτα τέτοιο εγώ» απάντησε αδελφή της μητέρας που έχασε τρία παιδιά στην Πάτρα κάτω από ανεξήγητες συνθήκες, όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τον αν ισχύουν όσα έγραφε σε ομάδες με μητέρες σε σχέση με το ότι νοσούσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όχι δεν γνωρίζω εγώ ποτέ να είχε κάποιο πρόβλημα η αδελφή μου. Αυτό δεν ισχύει και ξέρω ότι η ερώτηση που είχε κάνει σε μια σελίδα δεν ήταν καν για την ίδια. Ήταν για άλλο άτομο». Είπε ακόμα πως η 33χρονη επικαλέστηκε ασθένεια σε νοσοκομείο προκειμένου να έχει μονόκλινο δωμάτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.