Τρόμος για γυναίκα στα Πατήσια: Άνδρας με full-face κουκούλα προσπάθησε να τη μαχαιρώσει στο λαιμό

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη

Τρόμος για γυναίκα στα Πατήσια: Άνδρας με full-face κουκούλα προσπάθησε να τη μαχαιρώσει στο λαιμό

Το πρωί της Δευτέρας και συγκεκριμένα στις 8:15, σημειώθηκε ένα πρωτόγνωρο περιστατικό, όταν μία υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και κατευθυνόταν προς τον χώρο εργασίας της.

Ξαφνικά ενώ περπατούσε αισθάνθηκε την φιγούρα ενός άνδρα να την πλησιάζει και όταν ενστικτωδώς γύρισε το κεφάλι της για να δει ποιος ήταν, ο άγνωστος άνδρας που φορούσε full-face κουκούλα για να κρύψει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, έβγαλε μαχαίρι και προσπάθησε να τη μαχαιρώσει στον λαιμό.

Η γυναίκα αντέδρασε και προκειμένου να προστατευτεί προέταξε το χέρι της με αποτέλεσμα ο άγνωστος άνδρας να την τραυματίσει.

Πανικόβλητη η γυναίκα έτρεξε για να ξεφύγει και βρήκε καταφύγιο στο σούπερ μάρκετ όπου εργάζεται.

Στη συνέχεια προσήλθε στο ΑΤ Πατησίων και κατέθεσε για το περιστατικό. Οι αστυνομικοί της είπαν ότι μία παρόμοια επίθεση από άνδρα που είχε καλυμμένο το πρόσωπό του με full-face κουκούλα είχε συμβεί μερικές μέρες πριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.