ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρόδος: Εφιαλτικές στιγμές έζησε 22χρονη – «Έλεγε ότι θα με σκοτώσει»

Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την 22χρονη

Ρόδος: Εφιαλτικές στιγμές έζησε 22χρονη – «Έλεγε ότι θα με σκοτώσει»

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μία 22χρονη στη Ρόδο στα χέρια 24χρονου που της επιτέθηκε σεξουαλικά.

Η 22χρονη κατήγγειλε ότι νωρίς το απόγευμα της Τρίτης (περίπου στις 16.00) ο 24χρονος άντρας, πακιστανικής καταγωγής, την παρακολουθούσε και της επιτέθηκε.

Αναλυτικότερα, ανέφερε ότι την απείλησε με σουγιά, τη χτύπησε στο στήθος και στη συνέχεια την ακινητοποίησε πιάνοντάς την από το λαιμό (κεφαλοκλείδωμα).

Ο δράστης δεν σταμάτησε εκεί, όπως περιέγραψε η νεαρή στους αστυνομικούς. Συγκεκριμένα φέρεται να προσπάθησε να τη βιάσει, ενώ την απειλούσε με τη φράση «θα σε σκοτώσω».

Η 22χρονη υπέβαλε μήνυση σε βάρος του και έτσι οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αρχαγγέλου συνέλαβαν τον Πακιστανό, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες, απειλή και απόπειρα βιασμού.

Ο δράστης φέρεται να διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με την 22χρονη. Μετά το χωρισμό τους, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν άφησε τη νεαρή να συνεχίσει τη ζωή της, όπως προκύπτει από την αναφορά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.