
Οι μαθητές είχαν φτάσει στο σχολείο τους, στη Θεσσαλονίκη, αλλά τα μαθήματα δεν έμελλε να ξεκινήσουν. Ένα τηλεφώνημα για βόμβα προκάλεσε τρόμο σε εκπαιδευτικούς αλλά και μαθητές που πήραν εντολή να εκκενώσουν το σχολείο, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Πιο αναλυτικά, συναγερμός σήμανε το πρωί στο 5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης στη Θεσσαλονίκη. Περίπου δέκα λεπτά μετά τις 08.00 υπήρξε τηλεφώνημα για βόμβα.
Σύμφωνα με το thestival.gr, άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και αυτή την ώρα βρίσκεται η διαδικασία εκκένωσης του σχολείου, το οποίο βρίσκεται επί της 17ης Νοεμβρίου.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.