ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Αστυνομικοί ζήτησαν από Έλληνα δημοσιογράφο να κατεβάσει την κάμερα – «Σταματήστε να τραβάτε πλάνα»

Του ζήτησαν το κινητό του ώστε να δουν τι έχει καταγράψει

Αστυνομικοί ζήτησαν από Έλληνα δημοσιογράφο να κατεβάσει την κάμερα – «Σταματήστε να τραβάτε πλάνα»

Παραλίγο επεισόδιο ανάμεσα σε αστυνομικούς στην Ουκρανία και Έλληνες δημοσιογράφους πήγε να σημειωθεί στη Μαριούπολη.

Συγκεκριμένα, ενώ το δελτίο ειδήσεων του Open βρισκόταν στον «αέρα» και ο Σωτήρης Δανέζης μετέδιδε τις τελευταίες εξελίξεις από την περιοχή, αστυνομικοί τον πλησίασαν και του ζήτησαν να σταματήσει να καταγράφει.

«Σταματήστε να τραβάτε πλάνα» ακούγονται να λένε στα αγγλικά.

Μάλιστα, κάποια στιγμή του είπαν κάτι στα Ρωσικά και κάποιος από το πλατό, ενημέρωσε τον δημοσιογράφο ότι του ζητούν το κινητό του ώστε να δουν τι έχει καταγράψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με απόλυτη ψυχραιμία, προκειμένου να αποφευχθεί η ένταση, ο δημοσιογράφος, μπήκε στο ελληνικό προξενείο το οποίο βρισκόταν πίσω του και μαζί με το συνεργείο του Open συνέχισαν να παρατηρούν τα όσα συνέβαιναν στη Μαριούπολη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.