ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο: 37χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη 42χρονη σύντροφό του – Μετά απείλησε να πηδήξει από το μπαλκόνι

Ο 37χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική Κλινική του ΠΑΓΝΗ

Ηράκλειο: 37χρονος ξυλοκόπησε άγρια τη 42χρονη σύντροφό του – Μετά απείλησε να πηδήξει από το μπαλκόνι

Στη Μονάδα οξέων περιστατικών της Ψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται από το βράδυ της Παρασκευής ένας 37χρονος, ο οποίος προκάλεσε θερμό επεισόδιο, ξυλοκοπώντας την 42χρονη σύντροφό του στο σπίτι του, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο.

Περίοικοι κάλεσαν την αστυνομία στις 19.30 όταν άκουσαν τη γυναίκα να καλεί επανειλλημένως σε βοήθεια. Ο 37χρονος στη θέα των αστυνομικών, άφησε τη 42χρονη να φύγει από το διαμέρισμα και ταμπουρώθηκε μέσα, απειλώντας ότι θα πηδήξει από τον πρώτο όροφο στο κενό.

Ο διοικητής του Α’ Α.Τ. Ηρακλείου και ο διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν μετά από 2 ώρες να τον πείσουν να ανοίξει την πόρτα, άνδρες της ΟΠΚΕ τον συνέλαβαν και με εντολή εισαγγελέα οδηγήθηκε στο ΠΑΓΝΗ, σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση για την γυναίκα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.