ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Εύβοια: Ανήλικοι κατέστρεψαν 30 κυψέλες και θανάτωσαν τις μέλισσες στα Ψαχνά

Σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας σε βάρος των τριών νεαρών δραστών

Εύβοια: Ανήλικοι κατέστρεψαν 30 κυψέλες και θανάτωσαν τις μέλισσες στα Ψαχνά

Την άκρη του νήματος για την δολιοφθορά που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο στις κυψέλες ενός μελισσοκόμου στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, βρήκαν οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, που διαπίστωσαν ότι πίσω της κρύβονταν τρία ανήλικα παιδιά!

Οι δράστες, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, είχαν εισβάλει στο περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του μελισσοκόμου και είχαν σπάσει 30 κυψέλες προκαλώντας τον θάνατο στα σμήνη των μελισσών, χωρίς λόγο και αιτία! Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.

Προκάλεσαν ζημιές σε μη λειτουργικό εργοστάσιο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την στιγμή που διέφευγαν με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος σε περιοχή της Στυλίδας στην Φθιώτιδα δύο Έλληνες “κυνηγοί” μετάλλων, οι οποίοι είχαν λεηλατήσει ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο της περιοχής ξηλώνοντας διάφορα μεταλλικά αντικείμενα συνολικού βάρους 20 κιλών. Τα μέταλλα βρέθηκαν φορτωμένα στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε και οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενοι για κλοπή κατά συναυτουργία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.