ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτιά στο Euroferry Olympia: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους 4 από τους 8 νεκρούς

Οι έρευνες των στελεχών της Πυροσβεστικής στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται

Φωτιά στο Euroferry Olympia: Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τους 4 από τους 8 νεκρούς

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στις σορούς που ανασύρθηκαν από το Euroferry Olympia, οι αιτίες θανάτου των τεσσάρων νεκρών είναι η απανθράκωση ή τα εγκαύματα διαφόρων βαθμών.

Η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πατρών, Αγγελική Τσιόλα, ανέφερε πως «ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στις τέσσερις σορούς που μεταφέρθηκαν στην Πάτρα και όπως διαπιστώθηκε η αιτία θανάτου ήταν διαφορετική για την κάθε μία σορό. Άλλες ήταν απανθρακωμένες και άλλες έφεραν εγκαύματα. Η μία αναγνωρίστηκε και παρελήφθη σήμερα (χθες) για ταφή, ενώ οι άλλες τρεις δεν είναι αναγνωρίσιμες».

Οι τέσσερις από τις επτά σορούς που μεταφέρθηκαν στο νεκροτομείο Πατρών είναι πλήρως απανθρακωμένες και η ταυτοποίηση τους αναμένεται να γίνει μέσω γενετικού υλικού (DNA). Σήμερα αναμένεται η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στις υπόλοιπες τρεις, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Αργά χθες το βράδυ το βράδυ, κατά πληροφορίες του ίδιου μέσου, ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη σορός Έλληνα οδηγού, ενώ σήμερα αναμένεται και τυπικά η ταυτοποίηση του τρίτου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των στελεχών της Πυροσβεστικής στο εσωτερικό του πλοίου συνεχίζονται για τον εντοπισμό των τριών ακόμα αγνοουμένων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.