ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γυναικολόγος στην Πάτρα καταδικάστηκε για το θάνατο 30χρονης εγκύου – Νεκρός και ο 31χρονος σύζυγός της

Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του

Γυναικολόγος στην Πάτρα καταδικάστηκε για το θάνατο 30χρονης εγκύου – Νεκρός και ο 31χρονος σύζυγός της

Πριν από έξι χρόνια και συγκεκριμένα, τον Μάϊο του 2016 η Πάτρα συγκλονίστηκε από το θάνατο ενός 31χρονου επιχειρηματία, ο οποίος, δύο μήνες πριν, είχε χάσει την έγκυο γυναίκα του ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί.

Ο άνδρας είχε βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από πρόσωπα της οικογένειας και ο θάνατός του ήταν από παθολογικά αίτια.

Στην οικογένεια του πίστευαν ότι θάνατος της γυναίκας ήταν αυτός που επιβάρυνε τόσο πολύ την υγεία του επιχειρηματία. 

Κατηγόρησαν τον γυναικολόγο, η δίκη έγινε πριν μερικές ημέρες και ο γιατρός καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών.

Ο χαμός της του είχε στοιχίσει πολύ. Μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά 4 και 1,5 ετών. Η γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την είχε εντοπίσει νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να προσέχει την 1,5 ετών κόρη της. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας ήταν εκείνη την ημέρα σε παιδικό σταθμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.