ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Άμφισσα: Ντύθηκε γυναίκα, έκανε ωτοστόπ και λήστεψε οδηγό!

Ο δράστης εκμεταλλεύτηκε την περίοδο της Αποκριάς για να κινείται ανενόχλητος στον περιφερειακό δρόμο της Άμφισσας

Άμφισσα: Ντύθηκε γυναίκα, έκανε ωτοστόπ και λήστεψε οδηγό!

Σε περίοδο Αποκριάς βρισκόμαστε κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ένας άγνωστος για να κινείται ανενόχλητος στον περιφερειακό δρόμο της Άμφισσας, όπου έκανε ωτοστόπ στους διερχόμενους οδηγούς, χωρίς να προκαλεί εντύπωση ότι ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα και φορούσε περούκα!

Ο οδηγός ενός αυτοκινήτου που σταμάτησε για να τον πάρει λίγο μετά τις 10 το πρωί της Πέμπτης, δεν υποψιάστηκε τι θα ακολουθούσε. Όμως, μόλις ο άγνωστος μπήκε στην θέση του συνοδηγού, κόλλησε στην μέση του ένα αντικείμενο που το θύμα δεν κατάλαβε τι ήταν και του ζήτησε όσα χρήματα είχε πάνω του, απειλώντας ότι θα τον «καθαρίσει»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο τρομοκρατημένος οδηγός του έδωσε 380 ευρώ και τότε ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση. Το θύμα κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια Άμφισσας- Δελφών, ωστόσο η περιγραφή του δράστη δεν βοηθά τους αστυνομικούς στις έρευνες για την ταυτοποίησή του, εξ αιτίας της μεταμφίεσής του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.