Τα βασανιστήρια που υπέβαλαν στα θύματά τους οι γεωργιανοί ληστές- λαθροεισβολείς και “οικονομικοί μετανάστες” της Βούλας για να αποκαλύψουν πού έχουν κρύψει χρήματα θυμίζουν μεσαίωνα.

Η Αστυνομία από τα ξημερώματα της Τρίτης που ενημερώθηκε για την εισβολή των τεσσάρων ένοπλων γεωργιανών εγκληματιών  στην πολυτελή κατοικία της οδού Καζαντζάκη στη Βούλα, εξαπέλυσε πραγματικό ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

Ενδεχομένως λένε, τα άτομα που εισέβαλαν στο σπίτι του εμπόρου καυσίμων να είναι μέλη της συμμορίας των γεωργιανών που στις αρχές του χρόνου είχε εισβάλει σε οικία γνωστού γιατρού των βορείων προαστίων και «σιδέρωσαν» τη σύζυγό του.

Αν και ένας από αυτούς είχε συλληφθεί λίγες ημέρες αργότερα. Βέβαια θεωρείται πιθανό να αντικαταστάθηκε από άλλο κακοποιό και η ομάδα, αφού λούφαξε για αρκετούς μήνες, να βγήκε πάλι στη δράση.

Πάντως, οι περιγραφές σοκάρουν: «Είναι αγνώριστος ο πατέρας μου, τον έχουν κάνει μπλε από το ξύλο…», «είναι καμμένος στα πλευρά και το μάγουλο από το σίδερο με το οποίο λίγο πριν την εισβολή σιδέρωνε ρούχα η οικιακή βοηθός…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr