
Στη σύλληψη ενός 43χρονου προχώρησαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ στη Νίκαια, καθώς φέρεται να εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να διαπράττει κλοπή από κατοικία.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/08), όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από το Κέντρο Άμεσης Δράσης για διάρρηξη σε εξέλιξη.
Οι δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο και εντόπισαν τον 43χρονο να απομακρύνεται από την κατοικία, κρατώντας μία τηλεόραση και μετρητά, τα οποία σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, είχε αφαιρέσει προηγουμένως.
Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ τα κλοπιμαία επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη. Την προανάκριση ανέλαβε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.