
Στη φυλακή οδηγήθηκε ένας 45χρονος στη Λαμία, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για ενδοοικογενειακή απειλή κατ’ εξακολούθηση και stalking σε βάρος της 50χρονης πρώην συντρόφου του.
Σύμφωνα με την κατάθεση της γυναίκας, οι δυο τους είχαν σχέση το καλοκαίρι του 2024, διάρκειας περίπου τριών μηνών.
Μετά τον χωρισμό, ο 45χρονος φέρεται να την παρενοχλούσε, να την ακολουθούσε στην εργασία της και να απειλούσε την ίδια, τον αδελφό της και τα παιδιά της.
Η υπόθεση κλιμακώθηκε όταν ο άνδρας εμφανίστηκε έξω από τον χώρο εργασίας της.
Όταν security του ζήτησε να απομακρυνθεί, φέρεται να έβγαλε από το αυτοκίνητό του ένα πιστόλι, το οποίο αποδείχθηκε πλαστικό.
Ο ίδιος ωστόσο σύμφωνα με το Lamia Report, αρνήθηκε τις καταγγελίες.
Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε δύο χρόνια φυλάκισης, με 30 ημέρες να εκτίονται άμεσα, και ο 45χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.