ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Φυτεία χασίς μέχρι και για τα δισέγγονά του – 10.500 δενδρύλλια βρέθηκαν σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα!

Φυτεία χασίς μέχρι και για τα δισέγγονά του – 10.500 δενδρύλλια βρέθηκαν σε αγρόκτημα στην Καρδίτσα!

Μια από τις μεγαλύτερες σε έκταση και αριθμό δενδρυλλίων χασισοφυτείες, οι οποίες έχουν βρεθεί ποτέ στην Ελλάδα, ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μέσα σε ένα αγρόκτημα στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, με ιδιοκτήτη έναν 44χρονο.

Η θηριωδών διαστάσεων φυτεία αποτελούνταν από συνολικά 10.564 (!) δενδρύλλια ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,70 μέτρου, τα οποία εντοπίστηκαν κατά την διάρκεια της επιχείρησης των αστυνομικών, ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του αγρότη, όπου συνελήφθη και βρέθηκαν μία συσκευασία με σπόρους κάνναβης βάρους 1.250 γραμμαρίων που σημαίνει ότι σκόπευε να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την χασισοφυτεία!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη, κατασχέθηκαν έξι γυάλινα μπουκαλάκια με λάδι άγνωστης χημικής σύστασης, πιθανότατα χασισέλαιο, δείγμα του οποίου εστάλη για ανάλυση στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.. Ο 44χρονος οδηγείται αυτή την ώρα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με την κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορία για καλλιέργεια ναρκωτικών, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστεί ένας 24χρονος συνεργός του που δεν βρέθηκε κατά την διάρκεια των ερευνών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.