ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στην Ήπειρο – Πολλά μέτωπα πυρκαγιών

Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στην Ήπειρο – Πολλά μέτωπα πυρκαγιών

Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική στην Ήπειρο καθώς έχουν ξεσπάσει πολλαπλά μέτωπα πυρκαγιών.Οι άνδρες της Υπηρεσίας δίνουν δύσκολες μάχες λόγω των ανέμων οι οποίοι δυσκολεύουν το έργο τους.

Η μεγαλύτερη φωτιά ξέσπασε χθες το απόγευμα σε δύσβατο σημείο στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νάρκισσος, του Δήμου Πάργας.

Η φωτιά ξεκίνησε σε απόσταση 1-2 χλμ απο την Εθνική Οδό Νεράϊδας Θεσπρωτίας-Αρχαγγέλου Πρέβεζας με ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις και πολυάριθμα πεζοπόρα τμήματα να καταβάλλουν ολονύχτιες υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε το πύρινο μέτωπο να μην απειλήσει κατοικημένες περιοχές ,με την πλήρη κατάσβεσή της να ολοκληρώνεται σήμερα.

Άμεση ήταν επίσης η επέμβαση της Π.Υ Ιωαννίνων σήμερα το μεσημέρι όταν ξέσπασε φωτιά μέσα στον οικισμό της Κρανούλας, με τους πυροσβέστες να ελέγχουν άμεσα το πύρινο μέτωπο πριν απειληθούν σπίτια του χωριού.

Ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν εδώ και λίγη ώρα σε φωτιά που ξέσπασε στο Δρυόφυτο Φιλιππιάδας, ενώ η ύπαρξη καπνού στο Μαυροβούνι Μετσόβου έχει κινητοποιήσει τους άνδρες της Π.Υ που μεταβαίνουν αυτή την ώρα στο εν λόγω σημείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος άμεση υπήρξε η επέμβαση των πυροσβεστών και σε φωτιές που ξέσπασαν σήμερα το μεσημέρι στην Καστροσυκιά και στο Κανάλι Πρέβεζας, με τα πύρινα μέτωπα να έχουν κατασβεστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.