Δεύτερη προσομοίωση ασύμμετρης επίθεσης με αλλοδαπούς στον Έβρο μέσα σε 2 εβδομάδες

Δεύτερη προσομοίωση ασύμμετρης επίθεσης με αλλοδαπούς στον Έβρο μέσα σε 2 εβδομάδες

Συνεχίζεται το οργανωμένο σχέδιο αποκλεισμού εθνικών οδών και δρόμων καθώς για δεύτερη φορά στην Καβύλη δεκάδες αλλοδαποί διέκοψαν την κυκλοφορία. Η ενέργεια δεν μπορεί να θεωρηθεί τυχαία καθώς είναι επαναλαμβανόμενη.

Πρόκειται για ασκήσεις προσομοίωσης ασύμμετρης επίθεσης και παρεμπόδισης της κίνησης του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο από αλλοδαπούς.

Λίγο πριν από τις 7 το πρωί έκλεισαν το δρόμο και για ακόμη μία φορά αποκλείστηκε το στρατόπεδο.

Οι απίστευτες εικόνες έλαβαν χώρα για δεύτερη φορά τον τελευταίο καιρό στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου στην περιοχή της Ορεστιάδας.

Δεκάδες αλλοδαποί που πέρασαν τις προηγούμενες ώρες τον ποταμό Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης και δεν άφηναν κανέναν να περάσει.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες της περιοχής, αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο, αφού οι αλλοδαποί κάθισαν στο οδόστρωμα και οι αστυνομικοί απλά παρακολουθούσαν την κατάσταση, όπως αναφέρει το evrosnews.gr

Να θυμίσουμε ότι πριν δυο περίπου εβδομάδες, αρχές Οκτώβρη, έγινε και πάλι τοι ίδιο νωρίς το πρωί στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα, όταν τότε 150 άτομα τα οποία είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Τι θα συμβεί εάν οι Τούρκοι σχεδιάσουν μια ωραία πρωία μια επίθεση στον Έβρο και πριν την ξεκινήσουν στρατιωτικά αποστείλουν χιλιάδες αλλοδαπών για να περάσουν τα σύνορα και να κλείσουν όλους τους δρόμους κατά μήκος των συνόρων και να εμποδίσουν την λειτουργία των στρατοπέδων, τις μετακινήσεις των στρατιωτικών και εν τέλει ακόμα και την αποστολή ενισχύσεων;

Φυσικά υπάρχει και το ενδεχόμενο αποστολής οπλισμένων υπό τον μανδύα της μετανάστευσης οι οποίοι θα επιχειρήσουν δολιοφθορές στα μετόπισθεν των ελληνικών ΕΔ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.