Μετά τον Σταυρό ισλαμιστές γκρέμισαν και προσκυνητάρι στην Λέσβο: Η Αστυνομία εμποδίζει την αναστήλωσή τους!

Μετά τον Σταυρό ισλαμιστές γκρέμισαν και προσκυνητάρι στην Λέσβο: Η Αστυνομία εμποδίζει την αναστήλωσή τους!

Σε μια ακόμα πράξη βανδαλισμού και βλασφημίας κατά της Ορθοδοξίας προχώρησαν ισλαμιστικοί κύκλοι στην Λέσβο καθώς βεβηλώθηκε και καταστράφηκε ολοσχερώς προσκυνητάρι με τη μορφή μικρής εκκλησίας, το οποίο ήταν τοποθετημένο στην ίδια περιοχή με τον Σταυρό που γκρέμισαν άγνωστοι, στην θέση Απελή της Μυτιλήνης!

Αυτό όμως που προκαλεί ερωτηματικά είναι η στάση των κρατικών υπηρεσιών ενάντια στην αναστήλωση των ιερών και οσίων της Ορθοδοξίας με αποτέλεσμα να δίνεται μήνυμα ότι θα πρέπει σιγά-σιγά να φύγουν και τα υπόλοιπα σύμβολα από το νησί αλλά και τα άλλα νησιά του Α.Αιγαίου και εν συνεχεί σε όλη την χώρα για να μην προσβάλλονται οι αλλόθρησκοι αλλοδαποί, όπως ισχυρίζονται κάποιες ΜΚΟ

Όπως αναφέρει το lesvospost.com άγνωστοι γκρέμισαν εντελώς το εκκλησάκι που βρίσκεται σε σημείο κοντά στο αεροδρόμιο και κατάφεραν να διαφύγουν αθέατοι, παρ’ όλο που οι αστυνομικοί διενεργούν τακτικές περιπολίες στην περιοχή.

Μετά την καταστροφή του μεγάλου Σταυρού οι αστυνομικοί έλαβαν εντολή να αποτρέψουν τυχόν απόπειρας αναστήλωσής του!

Μάλιστα, οι αστυνομικοί φέρονται να διέκοψαν εργασίες για την τοποθέτηση νέου Σταυρού στην ίδια θέση, με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχει η σχετική άδεια!

Πάντως, οι κάτοικοι της Λέσβου έχουν υποβάλλει γραπτό αίτημα στην Κτηματική Υπηρεσία Μυτιλήνης, ζητώντας να εκδοθεί άδεια για ένα νέο, πιο μεγάλο Σταυρό στη θέση του γκρεμισμένου.


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.