ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Η «αντίσταση» των πρυτανικών Αρχών κράτησε λίγες ώρες: Ο Ρουβίκωνας επανακατέλαβε το γραφείο 516

Η «αντίσταση» των πρυτανικών Αρχών κράτησε λίγες ώρες: Ο Ρουβίκωνας επανακατέλαβε το γραφείο 516

Οπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες ημέρες, ο Ρουβίκωνας κατέλαβε αίθουσα της Φιλοσοφικής για να λειτουργήσει τα γραφεία του. Ωρες υποδοχής είχαν ανακοινωθεί για σήμερα, 10 το πρωί με 1 το μεσημέρι.

Οι καθηγητές, θέλοντας να αποτρέψουν τους Ρουβίκωνες να λειτουργήσουν τα γραφεία τους, συγκενρώθηκαν έξω από την εν λόγω αίθουσα το πρωί και αφού έσβησαν τα συνθήματα και τα σύμβολα, σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα έξω από την αίθουσα 516 της Φιλοσοφικής, με σκοπό να αποτρέψουν τα μέλη του Ρουβίκωνα να λειτουργήσουν το γραφείο.

Ο Ρουβίκωνας είχε δηλώσει… ώρες υποδοχής 10-1 σήμερα. Οι καθηγητές είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίτερα και γύρω στις 10 εμφανίστηκαν οι πρώτοι φοιτητές-μέλη του Ρουβίκωνα.

Όπως εξήγησε η κυρία Φουντοπούλου, επικράτησε ένταση μεταξύ καθηγητών και φοιτητών-μελών του Ρουβίκωνα, με τους φοιτητές να… σπρώχνουν τους καθηγητές, προκειμένου να μπορέσουν να μπουν στην αίθουσα του ΕΚΠΑ.

Οι καθηγητές παρέμειναν μέχρι τη μία έξω από την αίθουσα με σκοπό να αποτρέψουν την είσοδο των φοιτητών-μελών του Ρουβίκωνα στην αίθουσα-γραφείο της αναρχικής συλλογικότητας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μόλις αποχώρησαν, στη μία ακριβώς το μεσημέρι, τα μέλη του Ρουβίκωνα επανακατέλαβαν το γραφείο 516.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.