Αλλοδαποί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων – Πετούν πέτρες και απειλούν τους οδηγούς (φωτό)

Αλλοδαποί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων – Πετούν πέτρες και απειλούν τους οδηγούς (φωτό)

Συνεχίζεται το οργανωμένο σχέδιο αποκλεισμού εθνικών οδών και δρόμων καθώς για τρίτη φορά δεκάδες αλλοδαποί διέκοψαν την κυκλοφορία. Οι ενέργειες αυτές δεν μπορούν να θεωρηθούν τυχαίες καθώς είναι επαναλαμβανόμενες.

Αυτή τη φορά οι αλλοδαποί απέκλεισαν την εθνική οδό Λάρισας – Τρικάλων, στο ύψος του κόμβου του Κουτσόχερου αναφέρει το onlarissa.gr

Συγκεκριμένα οι αλλοδαποί ξεχύθηκαν από τον παρακείμενο καταυλισμό απέκλεισαν για περίπου μία ώρα το δρόμο.

Ο αποκλεισμός προκάλεσε ένταση και νεύρα με οδηγούς διερχόμενων οχημάτων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες και σχετικές φωτογραφίες, ένα φορτηγό δέχθηκε πέτρες στην προσπάθειά του να περάσει.

Χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για την εκτόνωση της κατάστασης.

Οι πρόσφυγες θέτουν μετ’ επιτάσεως μία σειρά ζητημάτων που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσής τους στον καταυλισμό.

Παρόμοια περιστατικά έχουν συμβεί ήδη δύο φορές τις τελευταίες ημέρες στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα όταν 150 μετανάστες οι οποίοι είχαν περάσει παράνομα τα σύνορα απέκλεισαν την εθνική οδό, δημιουργώντας φράχτη με τα σώματά τους μην επιτρέποντας έτσι σε κανέναν να περάσει το δρόμο συμπεριλαμβανόμενων και των στρατιωτικών που έπρεπε να πάνε στο στρατόπεδο της περιοχής.

Δείτε φωτογραφίες:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.