Άτυχοι και μάλιστα διπλά, στάθηκαν οι δυο τσιγγάνοι που τρύπωσαν μέσα σε λίγα λεπτά σε δυο σπίτια στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Όχι μόνο δεν βρήκαν κάτι αξίας για να κλέψουν, αλλά και έγιναν αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη του δεύτερου με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Οι δυο  δράστες ηλικίας 23 και 22 χρόνων συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος που έσπευσαν στο χωριό του δήμου Οιχαλίας ειδοποιημένοι από το θύμα και τους εντόπισαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν. Οι νεαροί ομολόγησαν και την προηγούμενη απόπειρα κλοπής στο σπίτι μιας γυναίκας, όπου όμως δεν βρήκαν κάτι αξίας.

Πολύ κοντά, στην Καλαμάτα, συνελήφθησαν και δυο τσιγγάνες ηλικίας 44 και 24 χρόνων οι οποίες είχαν κλέψει χρήματα από την τσέπη ενός 55χρονου με τη μέθοδο της απασχόλησης, αλλά το θύμα τις πήρε είδηση και φώναξε αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.. Μαζί τους ήταν άλλες δύο γυναίκες οι οποίες πρόλαβαν να διαφύγουν και αναζητούνται.

Στην πόλη της Ρόδου, αστυνομικοί της Ασφάλειας που περιπολούσαν αντιλήφθηκαν έναν ύποπτο νεαρό τσιγγάνο να περιεργάζεται τα σταθμευμένα οχήματα και τον ακινητοποίησαν για έλεγχο. Ο 19χρονος είχε πάνω του διάφορα αντικείμενα τα οποία διαπιστώθηκε ότι είχε κλέψει λίγο νωρίτερα από ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr